Sort/hvid sommer II

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Så er det på tide at opdatere link-listen (desuden kan jeg ikke rigtigt komme videre med min artikel, så det er også lidt en overspringshandling…).

Som altid special shout-out til de dansksprogede: koolhunting.dk, LeWonderland, Camilla Slot’s liv og tanker, Chic comme une parisienne og You can buy fashion – but never elegance er blevet tilføjet. Dejligt at se, at den danske mode-blogosfære udvider sig så hastigt!

Hvis I vil tilføjes, så tøv ikke med at lægge en kommentar 🙂

Nå, den artikel skriver jo ikke sig selv…Go’ nat alle sammen!

5 kommentarer

 • Lars

  Vi siger mange tak på koolhunting.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASN

  Ville bare sige mange tak for linket. :)Og når jeg snart får taget mig sammen til at lave en linkliste, er du helt sikkert at finde på den.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Selv tak begge to :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • scient.hybrid

  Hej.Jeg følger flittigt med på din blog og finder din skrivestil rigtig behagelig.Jeg har et lille spørgsmål.Jeg fandt for nogen tid siden et link på din side, hvor du linker til en som kommer med tips til layout af bloggen.Det link kan jeg ikke finde nu og kunne godt bruge det, til opsætningen af min egen blog.Håber at du kan hjælpe med linket, så vil jeg blive glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Tak for de søde ord :)Er det dette link, du tænker på? http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/Det er i hvert fald rigtig nyttigt og yderst pædagogisk!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort/hvid sommer II