But why?!

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Så er link listen opdateret – for anden gang i denne måned!

Igen et special shout-out til de fashionable damer, der blogger på dansk. Besøg: This World Tonight, Klædeskabet, Vive La Bonne Style, The Fashionista og Miss Sis – BANG! Og snavset er væk!

Jeg vil også sige tak for de henvendelser, jeg har fået fra nyopstartede bloggere, der mailer links og beder om råd. Jeg bliver helt overvældet over, at I betragter mig som værende kompetent på det område, men jeg skal gladeligt hjælpe, hvis jeg kan, så tøv ikke med at maile 🙂

Mange har spurgt til, hvordan man sætter et baggrundsbillede op på blogspot, så jeg vil lige poste linket. Find en yderst pædagogisk guide her. Tips For New Bloggers er et supergodt sted at finde guides, så man kan ændre på sit layout. Så det er bare med at komme i gang med nørderiet 😛

14 kommentarer

 • Heidi

  nææ mange tak 🙂 du ved hvad jeg mener :)/Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Hej (: Tak for tippet. (:Håber du måske vil kigge forbi min egen modeblog og sige hvad du syntes (:/Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Emilie,Du har ikke efterladt et link? Og kan ikke klikke på dit navn, som man normalt kan :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nordby

  hov, det var lige fordi jeg kiksede i det, prøver lige igen :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nordby

  hvad syntes du om den? :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den ser rigtig fin ud 🙂 Har lagt en kommentar på din blog – ved ikke, om du har set den?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den ser rigtig fin ud 🙂 Har lagt en kommentar på din blog – ved ikke, om du har set den?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nordby

  okay, jeg er ny, så jeg har lov til at stille dumme spørgsmål:b hviilket indlæg har du skrevet kommentaren på? og er det noget med man skal acceptere kommentaren? det er ikke altid nemt at være ny :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nordby

  nu har jeg fundet kommentaren 🙂 tak, og undskyld jeg er så besværlig :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, du taler med en journalist in spe, så i min verden er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål ;)Jeg har skrevet min kommentar i det indlæg, der hedder Zzzzz.Du burde gerne få en mail om det…Men jeg er ikke sikker på, om man får en mail, hvis man ikke har kommentatormoderation på…det har jeg nemlig, og så får jeg en mail, hver gang, der kommer en kommentar, der skal godkendes…Du kan selv bestemme, om du vil moderere kommentarerne eller ej. Når du er logget ind på dit Betjeningspanel, så tryk på “Indstillinger” og klik på fanen “Kommentarer”. Scroll ned og så er der er punkt, der hedder “Aktiver kommentarmoderation” – der kan du selv vælge.Personligt har jeg moderation på, fordi der ellers kommer nogle mærkelige kommentarer fra de såkaldte spambots, der linker til yderst tvivlsomme hjemmesider…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Du er skam ikke besværlig 🙂 Det er lidt svært at starte op, så du spørger bare løs!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Hej Maria,Tak for dit link til min blog ;)/Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Ditte,Det var så lidt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

But why?!