Frynser fra Botkier

Sidste nat med årgangen

Jeg har FERIE! Teknisk set har jeg haft det siden mandag, men jeg skulle ordne så mange ærinder, at jeg først rigtigt kan slappe af nu. Lige om lidt vil jeg heade op på uni for (måske) sidste gang i lang tid. Det er mærkeligt…har jo tilbragt nærmest hver dag oppe i den rustne betonblok, og nu kommer jeg kun derhen, når der er praktikantdag, og når jeg begynder på mit 7. og sidste semester om et år.

Traditionen tro skal årgangen, der skal i praktik, det vil sige min årgang, spille fodbold mod underviserne på studiet – og selvfølgelig lammetæver vi dem! Om aftenen er der fest for hele studiet, hvor underviserne som altid skal give den kommende praktikantårgang et navn – jeg er så spændt på at høre det. Sidste årgang kom til at hedde den ambitiøse årgang…Men det tror jeg godt nok ikke min kommer til at hedde – no offense, men vi har andre GODE kvaliteter…Jeg tror måske endda, at jeg kunne fælde en tåre eller to, og det er jeg ellers MEGET sjældent tilbøjelig til…Men det er nok sidste gang i lang tid, at hele min årgang er samlet, nu skal vi ud i praktik og efter det, er der nok mange, der bliver boende i København og pendler det sidste halve år.

Jeg har haft nogle fantastiske år på SDU, men nu er det tid til at komme ud i virkeligheden!

Den kønnere del af SDUs arkitektur

2 kommentarer

  • Anonymous

    nu aner jeg selvfølgelig intet om din årgang – men hvad med “den moderigtige…”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Haha, sikke et sjovt forslag. Der er rigtig mange på mit studie, der har en fed stil og som går op i, hvordan de er klædt…men generelt er min årgang nok ikke den mest fashionable…Vi kom til at hedde “den kreative årgang”, hvilket passer meget godt!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frynser fra Botkier