Blogger-øje: Fjer-clutch

Sleep

Så blev jeg endelig færdig med min opgave i mediesociologi! Hvis jeg ikke skal skrive Meyrowitz, Goffman og backstage/onstage i et stykke fremover, så er min lykke gjort!

Jeg blev færdig der ved 18.30-tiden. For at fejre det tog jeg hjem til en veninde, proppede mig med McD og lå på hendes sofa og så fodbold. Bedre bliver det ikke! Bortset fra at Tyskland vandt – heppede på Portugal! Men man kan jo heller ikke få det hele…

Jeg er træt nu, men træt på den gode måde. Der bliver ikke noget fashion-relateret blogging fra min side i dag – desværre! Jeg vil gå tidligt i seng, for det kan jeg mærke, at jeg trænger til. Jeg kan sove lidt længere i morgen, fordi jeg først skal op at aflevere min opgave klokken 10. Så er der lidt web-eksamen-feedback, aflevere en kæmpe stak bøger på biblioteket, og så har jeg en smule weekend. Alt hvad der skal laves er noget læsning og forberedelse af forsvar på min eksamensopgave med min skrivemakker.

Mandag klokken 10.30 har jeg (forhåbentlig) FERIE 😛

Go’ nat alle sammen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-øje: Fjer-clutch