Bilson og blazeren

Sunkissed

Så blev eksamensopgaven afleveret – what a relief! One down, one to go.

For at fejre det var jeg ude at shoppe lidt. Det blev til en skøn læbepomade fra MAC, “Tinted Lip Conditioner SPF 15” i farven Fuchsia Fix. Det er jo vigtigt at beskytte sig mod solen, men jeg tror ofte vi glemmer læberne. Det indså jeg i hvert fald, da jeg læste om håndværkere, der bør bruge læbepomade.

Og så kom min turkisfarvede neglelak med posten. Det er en flot blid turkis, der minder om en meget blå himmel – ultimativ sommerneglelak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilson og blazeren