Sankthansaften

The Edge of Love

Jeg havde godt set, at en yderst fashionabel duo i form af Keira Knightley og Sienna Miller var i gang med at promovere deres nye film “The Edge of Love”, men jeg bed mig heller ikke mere fast i filmen end det. Men så så jeg disse smukke billeder fra filmen, og så skulle jeg lige se nærmere på “The Edge of Love”.
Keira Knightley synes at være inde i en 2.verdenskrigsfilm-periode, for som hendes tidligere film “Soning”, så foregår “The Edge of Love” også i denne turbulente periode. I “Soning” spillede Keira Knightley over for den skønne James McAvoy, og i “The Edge of Love” spiller hun over for en af mine andre britiske favoritter, Cillian Murphy.
Manuskriptet er skrevet af Keira’s mor, Sharman Macdonald, og er et tre-firkantsdrama i bedste stil. Handlingen udspiller sig rundt om den walisiske digter Dylan Thomas (spillet af Matthew Rhys). Under 2.verdenskrig støder de to gamle barndomskærester Dylan Thomas og Vera Phillips (Keira Knightley) igen på hinanden, og gamle følelser flammer op. Dylan Thomas er dog gift med Caitlin (Sienna Miller), men de to kvinder bliver mærkeligt nok veninder, og de tre har det fint sammen.

Vera bliver gift med soldaten William Killick (Cillian Murphy), og det huer ikke Dylan Thomas. Men William bliver sendt i krig, og trioen flytter ud på landet i Wales, hvor Vera’s følelser for Dylan Thomas bliver stærkere. Men så kommer manden William hjem…
Måske ikke et vildt originalt plot, men med de flotte kostumer og walisisk coutryside (der nok ikke ligger langt fra engelsk coutryside, som jeg jo er helt tosset med), skal det nok veje op…
Dylan Thomas (Matthew Rhys) med Caitlin (Sienna Miller).
Dylan Thomas med Vera (Keira Knightley) – hvorfor er der ikke nogle billeder af Cillian?!
Se, hvor gode veninder de er, selvom de elsker den samme mand…
Jeg elsker deres blomstrede kjole/gummistøvle-look – perfekt til festival!

(billeder fra the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • Brigitte

  Tak for info, den film skal da ses.Og ja Cilian Murphy er lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var da så lidt – og kan kun være enig, Cillian Murphy er en lækkerbidsken :P/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det ser ganske enkelt fantastisk ud! Can’t wait!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ amanda: Jeps, billederne er en fantastisk reklame 🙂 Kan heller ikke vente…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankthansaften