Så er de (og jeg) her igen!

Tillykke til Mary-Kate og Ashley Olsen

I dag har Mary-Kate og Ashley Olsen fødselsdag. Den fashionable duo fylder 22 år. Det betyder, at jeg er præcis tre måneder ældre end dem.

Jeg ved godt, at man ikke skal sammenligne sig selv med andre. Men når man tager i betragtning af, at de to unge kvinder er milliardærer (from scratch – det er altså ikke en familieformue, der står bag, som mange af deres jævnaldrende milliardærer), og at de er stilikoner for fashionistaer verden over, så kan man ikke lade være med at have en *smule* mindreværdskomplekser…

Men anyways, jeg kan ikke andet end beundre dem! Ashley’s enkle og stilfulde tøjsmag og Mary-Kate’s quirky og eksperimenterende stil er altid en stor inspiration for mig.

(billeder fra the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • Allways Wear Rubber!

  Wow jeg synes din bloger så fin. Hvordan har du fået det flotte layout?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Tak for de søde ord :)Layoutet er skam ikke så avanceret…Jeg har brugt en af Blogger’s standard skabeloner og ændret lidt på farver og sådan. Baggrundsbilledet har jeg lagt ind ved hjælp af denne guide:http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/2007/03/background-image-for-blogger-template.htmlBillederne i de enkelte indlæg sætter jeg sammen i Photoshop./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allways Wear Rubber!

  Orv mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  I know what you mean! Med hensyn til den fantastisk gode stil, så prøver jeg altid at fortælle mig selv, at de jo er et helt år ældre end mig, og jeg kan da sagtens nå at få så god stil på et år… Desværre har jeg jo sagt sådan i cirka 3 år nu… ahem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er de (og jeg) her igen!