Luksus vs. budget: Sorbetfarvet, kviltet taske

Alexa alle vegne II


Måske skulle denne blog omdøbes til “Alexa alle vegne”?! Jeg synes ikke, at jeg laver andet end at skrive indlæg op og ned om den stilfulde pige, men jeg gør det også kun, fordi jeg synes hun er værd at blogge om 😉

Facehunter var en af de første til at spotte hende under haute couture-showene, og hun er også blevet set ved Chanel- og Christian Lacroix-showene. Måske er Alexa Chung ved at bevæge sig op i high fashion society? Om et par sæsoner er hun måske Karl Lagerfelds nye muse?

Jeg kan godt lide, at hun har bevaret sin stil med korte kjoler, rodet hår og eyeliner, men samtidig har hun gjort det lidt mere stilrent ved at holde sig til sort og hvid.

Måske er hun nede for at lave optagelser til showet “Gok’s Fashion Fix”, hvor hun er medvært? Jeg gad helt vildt godt at se showet, men hele afsnit er desværre ikke uploadet på youtube, som det sker med antm

Men et lille klip er dukket op, hvor Alexa tester, hvor langt man kan løbe i denne sæsons høje, høje sko. Måske ikke vildt seriøst, men yderst underholdende! Der er blandt andet en pige, der skal løbe i Alessandro Dell’Acqua’s sindssyge platformssko!
alexa chung
Klik på billedet for at se klippet

(billeder fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • Mette

    Ha ha ha, det er fanme en sjov video! Hvem sagde, at mode ikke kunne være morsomt…?Er død-ærgelig over, at jeg ikke kan se Goks show; nogle gange er det helt galt, at jeg bor i DK og ikke UK…Tak for grinet, Maria, jeg har savnet din blog på min ferie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, jeg kunne heller ikke lade være med at grine 😀 Jeg vil også helt vildt gerne se Gok’s Fashion Fix, men der er ikke noget at finde på nettet – desværre :(/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sorbetfarvet, kviltet taske