Braided bunch

Alexa alle vegne

Puha, det må være hårdt at være Alexa Chung…Først tager hun til Glastonbury-festivalen og boltrer sig i mudderet med kæresten Alex Turner og veninden Pixie Geldorf, og når hun så har fået nok mudder, så tager hun da bare til Paris for at se haute couture-showsene.

Ej, spøg til side. Jeg må indrømme, at jeg er pjattet med hendes Paris-look: En stjernet skjorte og en sød spencer-heldragt. Og så skader det jo ikke med de lange ben. Jeg tror i hvert fald, at jeg ville ligne en, der gik i børnehave, hvis jeg prøvede samme look…

(billeder fra Face Hunter og the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braided bunch