AW08 Accesories

ElleUK’s AW08 Accessories Report er et omfattende billedgalleri af denne sæsons mest skønne, skøre og skæve accessories. Hvad enten det er tasker, sko, smykker eller solbriller, så giver ElleUK et overblik over denne sæsons tendenser inden for accessories. Der er riiiiigtig mange billeder at klikke igennem, og de næste par dage, vil jeg nok poste, hvad jeg fandt allermest skørt eller skønt.

I får lige et lille preview…
(billeder fra elleuk.com)

Nu vil jeg smutte i seng. Tager tilbage til København i morgen tidlig for at tage til Grøn Koncert. Med veninder, jeg ikke har set hele ferien, skal det nok blive hyggeligt – og med det gode vejr, bliver det nok til en solskoldning, hvis jeg ikke passer på!

Jeg har dog forberedt en post, så I ikke behøver at undvære i morgen 🙂 Ha’ en rigtig god søndag alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *