Hovedpynt

Beach-billeder

Det har regnet det meste af dagen, så den strandtur, jeg havde håbet på, ser ud til at være meget langt væk. What can you do? Jeg sidder da bare og finder lidt editorials frem, der er taget på stranden. Men altså, det er jo ikke helt det samme som selv at være på stranden…men flot er det i hvert fald!

UK Vogue Juni 2006
Vanity Fair August 2008
US Vogue Juli 1993
US Harper’s Bazaar Maj 2008
Numero Juni/Juli 2008
Jalouse Juni 2008
Vogue Paris Juli 2007
Prudence Magazine Juli/August 2008
Vogue China Juli 2008
UK Vogue Maj 2008

(billeder fra flickr og the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • I heart milk

  Billede 6: det kan godt være at Nitter og Læderjakker er den store trend nu. – Men come on Vogue Paris. Hvem vælger at tage sådan en jakke på, på straden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du nok ret i :)Men editorials handler måske heller ikke så meget om, hvad man gør i virkeligheden – og thank god for det!Jeg synes personligt, at jakken fra Givenchy er to die for. Hvis jeg havde den jakke, ville jeg nok gå i den så meget som muligt – dog nok ikke på stranden ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det er den svedigste kontrast. Selve modellen er jeg ikke så vild med – men billedet er for fedt. Editorials spiller jo på alle tankenter. Elsker tilgengæld billede 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Du har fuldstændig ret mht. editorials, Amanda :)Er også selv tosset med billede nr. 3 – det var dengang supermodellerne styrede for vildt!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedpynt