ElleUK Accessories Report I

Blonder på budget

Jagten er gået ind på noget med blonder, og da jeg er ret sikker på, at det delikate materiale kun kommer til at overleve en enkelt sæson i min garderobe, så er jeg ikke ude efter noget, der koster en formue. Så H&M and eBay it is…

Som tidligere nævnt var jeg i Fields i mandags. Det sted er knap så crowdet som strøget, og H&M’eren og Zara’en er knap så rodet. Desuden virker det som om, at de populære ting ikke bliver revet væk nær som hurtigt som andre steder.

I H&M var der masser af blonder (mens Zara flød over med paisley-prints). Jeg faldt for en rigtig fin top med blonder på bærestykket, hvis den stadig er til at få fat i efter løndag, så hapser jeg den højst sandsynligt…
En fin blondetrøje fra eBay, der gik for godt £8 inkl. shipping. Desværre havde jeg ikke noget net, da auktionen endte 🙁 At søge efter blondeting på eBay er ret tricky, da man skal trawle igennem 20 trashy ting, før man finder én fin. Men med de billige priser er det det værd…skynd jer at byde inden sælgerne opdager, hvor trendy blonder er, og priserne ryger i vejret!
H&M bød også på fine, cropped blondecardigans. Nu havde jeg ikke lige noget, der matcher på, men cardiganen ville være fin til en tank top eller som et layering-element under strik eller en læderjakke (som Alexa Chung gjorde det for nyligt).
Fås i hvid og sort.
Denne fine blondetrøje ligger allerede i garderoben hos adskillige danske modebloggere (This World Tonight, Clamour for Glamour, Charlotte D), hvilket er forståeligt, den er supersød. Men den var bare alt for stor til mig 🙁
Jeg kan desværre ikke huske priserne for H&M-tingene, men det er i omegnen af 200 kroner. Hvis nogen har en bedre hukommelse end mig, må I endelig lægge en kommentar 🙂

9 kommentarer

 • Sophie

  Jeg kan se i baggrunden af det næstsidste billede at du også har prøvet den der frynsekjole. Jeg så den nede i H&M igår og blev rigtig glad. Da jeg først så den i fersken, som alle bloggere verden over havde, blev jeg i tvivl. Jeg har ikke rigtig noget der matcher, men nu hvor den er der i sort vil jeg helt sikkert prøve den og overveje den igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, der er rigtig mange bloggere, der har den – den er også fed 🙂 Kan rigtig godt lide frynsernes bevægelse, når man går (og danser!). Eneste minus er, at frynserne sidder fast i alt muligt 🙁 Derfor lod jeg den hænge…Men jeg har taget nogle mere detaljerede billeder af kjolen. Poster dem på et tidspunkt…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Super fine ting Maria!Hvilken H&M afdeling er den første fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror nok, at blonde-tingene alle koster 249,-…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ this world tonight: Jeg mener, den er fra Trend…@ anne: 249 lyder meget sandsynligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  åhh det har egentlig ikke rigtig noget specielt med dette indlæg at gøre men jeg skal ønske mig et kamera. For jeg tager bare billeder med min mobiltelefon og det virker jo ikke særlig godt, men dit ser jo godt ud så vil lige spørge hvad det for et kamera ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg har et kamera fra Sony. Det hedder Cybershot DSC T50, nu er det efterhånden blevet 1½ år gammelt, og i elektronik-år er det jo allerede håbløst umoderne 😉 Min bedste råd ville være at finde ud af, hvad du har behov for og så kigge lidt rundt på nettet eller spørge i forretningerne :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Jeg var i H&M i dag, den første er ganske rigtigt fra Trend, men koster 198,-.Kunne desværre ikke finde blonde cardigan'sene nogen steder 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ok, tak for “pristjek” 🙂 Ærgerligt at du ikke kunne finde blondecardigansene 🙁 Der hang i hvert fald en hel del ude i Fields i mandags…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ElleUK Accessories Report I