Læderbukser i Vogue Paris

Busted!

For mig er der ikke noget, der hedder fashions do’s and dont’s. Så længe man har det godt med sig selv i det, man har på – do it! Skrækkelige regler som at kvinder over 35 ikke skal gå i minikjoler , eller at lave kvinder ikke kan gå i maxikjoler – hvem sidder og finder på det?!

Derfor var det forfriskende at læse Instyle’s Fashion Myths Busted – hvor de med tekst og billeder beviser, at man godt kan gå i mini, selvom man er over 35, at petit kvinder ikke drukner i maxikjoler, og at man godt kan gå i denim fra top til tå – in your face do’s and dont’s!

8 kommentarer

 • Bloggerella

  Hej Maria,FIY så har jeg lige set "din" blå Acne kjole i størrelse 34 på Trendsales, hvis du nu har misset den på grund af flytningen. Sælger vil godt nok have 1.000 kr. for den…Annoncen er her – http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=10113282&forum=160&road=&search=acne&sort=ID%20DESC&status=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for tippet, Bloggerella :)Synes dog 1000 kroner er meget, når den er brugt. Bargain-hunter som jeg er , vil jeg lige se, om den ikke dukker op på anden vis, inden jeg desperationsshopper…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du har lige reddet min dag, Maria! Jeg plejer ellers ikke at tænke sådan, men igår slog det mig alligevel, at jeg (med mine 34 år og 11 mdr) er ved at være for gammel til korte nederdele og kjoler. Men nu ser jeg jo heldigvis næsten ud som Gwyneth Paltrow (not!)… Så de korte kjoler bliver. Juhuuuuuuuuu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er jeg glad for at høre, Mette :)Som Instyle siger:f you’ve got the gams, go for it!Og som jeg siger: Så længe man har det godt med sig selv i det, man har på – do it!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Som den bargain shopper jeg selv er (i hvert fald en gang i mellem) kan jeg sagtens forstå dig. Jeg tænkte at du kunne have TS-annoncen i baghånden hvis du blev helt desperat efter lige dén kjole ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Maria: Prøv da evt. at ringe til Acne butikken i KBH. de havde dem til 400,- modellen hedder swank 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Prøver lige igen, jeg sov vist da jeg skrev min sidste kommentar. jeg forvekslede det med at det er skjorten swank du søger, og det er det jo ikke, sorry 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ bloggerella: Jeps, det er altid godt med noget i baghånden ;)@ this world tonight: Hmmm, det må være varmen, der får dig til at forveksle navnene 😉 Men god tanke i hvert fald!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læderbukser i Vogue Paris