Sirene-props

Dagens outfit: Flytte-outfit

Blomstret cardigan fra H&M; grå tee fra Acne; blå jeans fra Cheap Monday; sorte t-bar flats fra Faith

I dag var det store flyttedag. Jeg formåede med hjælp fra forældre og et styks lillesøster at pakke alt min habengut, slæbe det ned fra tredje, proppe det i en flyttetrailer og køre hele skidtet til København.

Man kan godt nok nå at samle meget stuff på halvandet år! Sko fyldte to flyttekasser (de fleste skoæsker røg i containeren, ellers havde de sgu nok fyldt hele traileren), mens tøj fyldte adskillige kasser og sække. Der trænger til at blive tømt lidt ud, kan jeg mærke!

Outfittet virker måske en smule bekendt, men det er jo begrænset, hvad der kan være i kufferten, når jeg er hjemme hos den pukkelryggede i ferien…Resten er pakket ned.

Jeg blev lokket med tilbage til Svendborg, for mine forældre er vist overbeviste om, at jeg aldrig vil besøge dem, når jeg flytter til Kbh…Men altså, nu er transporttiden til hjemstavnen også lige gået fra at være 35 minutter til godt to timer!

Jeg vil lige slutte med at sige tak for alle de awards, jeg har modtaget 😀 Lige nu føles mine arme meget lange og ømme, så jeg vil følge op på dem i morgen…

2 kommentarer

  • Mette

    Hej Maria,jeg ved, du har fået den brilliante weblog award adskillige gange men nu har jeg altså også givet den til dig. Du ER ikke til at komme udenom (som Sirene så rigtigt har fundet ud af):-)mvhMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tusind tak for awarden, Mette 😀 Det er nu rart at vide, at så mange sætter pris på bloggen og mig (pun intended!)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sirene-props