Hvordan er din interesse for mode opstået?

Det er et spørgsmål, jeg nogen gange stiller mig selv – især efter jeg oprettede bloggen. Mit bette hoved kunne ikke rigtig pinpointe et tidspunkt, hvor interessen opstod eller finde en plausibel årsag. Så jeg spurgte min ældste lillesøster, der jo er vokset op under samme vilkår som mig og som også interesserer sig for mode, for at høre om hun havde et bud. Hun svarede bare “Fra dig”, så der blev jeg jo ikke meget klogere…

Men skal jeg virkelig gå hen og blive helt freudiansk for at finde grunden til min modeinteresse? Allerede fra da jeg var lille tegnede jeg og legede med påklædningsdukker, og når jeg kigger fotoalbummet igennem er der stakkevis af billeder, hvor min søster og jeg koket poserer i mere eller mindre heldige outfits. Men altså hvem er ikke blevet klædt mere eller mindre heldigt på af sin mor? Så det er vel ikke der, at det kan være opstået…

Måske er det bare noget, der “falder mig helt naturligt”. Det vil sige, der ikke er noget tidspunkt, hvor interessen er opstået eller nogen årsag dertil.

Jeg kan virkelig ikke komme med nogen fornuftig forklaring!

Hvad med jer? Hvordan er jeres interesse for mode opstået?

Søs og mig i matchende outfits (jeps, min lillesøster er højere end mig!)

2 kommentarer

  • Lasse Nord

    Uha, interessant filosofi.- og du har ret. Man kan ikke sætte en dirkete finger på det.Men når jeg tænker over det, tror jeg at jeg har været igennem en lang proces, hvor jeg kom igennem en masse forskellige for til sidst at finde sig selv. At mode lige ville være min grunlæggende interesse, kommer ikke som en overraskelse for nogen jeg kender, og heller ikke for mig selv. Og når jeg tænker tilbage på de dage i fristaden, med sort hår og alt for store hoodies med badges, er jeg sikker på at jeg har fundet mig selv nu!Hilsen Linda @ filosofi-forum.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    ^Interssante betragtninger :)Måske har du ret, man kan nok ikke sætte en direkte finger på det…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølv eller guld? Forår/sommer 2008