Luksus vs. budget: Shoe boots med peeptoe

Kylie Minogue er en stjerne!

Hver gang nogen kommer hen og stiller sig ved siden af mig og konstaterer “Du er godt nok lille!”, så svarer jeg altid ved at sige “Ja, jeg er lige så lille som Kylie Minogue”. Med sine 153 centimeter er den australske sangerinde nemlig én centimeter højere end mig.

Jeg synes dog aldrig at Kylie Minogue ser lav ud, hun ser bare lille og laber ud. Måske hjælper det også, at hun har råd til at købe de vildeste stiletter og guldhotpants, der passer perfekt.

Det seneste eksempel på Kylies lille- og laberthed fandt jeg under mit daglige fix rød løber. I dag modtog Kylie Minogue OBE (Order of the British Empire) iført en kjole med stjerner fra Yves Saint Laurent ss08. Kjolen er tilpasset, så den sidder strammere om hofterne, og taljen sidder højere – jeg synes faktisk, kjolen sidder bedre på Kylie end på catwalkmodellen… Så man behøver ikke at være 1,87 centimeter høj for at se laber ud i catwalklooks – halleluja for det!

(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Shoe boots med peeptoe