The Bella that got away...

Læderbukser i Vogue Paris

Fransk Vogue har virkelig taget de sorte læderbukser til sig denne sæson. I august-nummeret er de blevet brugt i hele to editorials.

Begge par er fra Givenchy
Balmain – jeg er vild med kombinationen af den enkle skjorte og flade ballerinaer (Emmanuelle Alt er et geni!)


Den anden editorial er mere kontroversiel, idet modellen iført læder og pels vader igennem et hav af dyreværnsaktivister, der vifter med skilte. Er det Carine Roitfelds måde at tage en kommende protest fra dyreværnsaktivister i opløbet? Eller siger hun, at hun er ligeglad med, hvad de mener? Eller måske højst sandsynligt begge dele?

Belstaff | Givenchy
MaxMara | Jean-Claude Jitrois
Gianfranco Ferré | Louis Vuitton

(billeder fra the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • Mettch

  jeg er godt nok ikke nogen stor fan af læderbukser i kombination med pels. raquel ligner at hun har shoppet hos podium i moskva :/ (fin editorial ellers, meget it vogue/steven meisel af carine, eh?) -jeg er dog aldeles pjattet med looket med den blå skjorte. det bløder looket op på en god måde og får det til at se meget mere ‘nutidigt’ ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kan ikke være enig med dig, mettch :)Pels+læder er overkill (og ikke kun i den forstand dyreværnsaktivister mener det!)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Jeg er så doped på pels og læder. Især kombineret at det gør helt ondt. Jeg glæder mig groft til efteråret, hvor læder og pels kommer til at dominere alt. Det er en fantastisk editorial (med pelsen) og jeg kan ikke andet end elske at irritere aktivister. hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Jeg er så doped på pels og læder. Især kombineret at det gør helt ondt. Jeg glæder mig groft til efteråret, hvor læder og pels kommer til at dominere alt. Det er en fantastisk editorial (med pelsen) og jeg kan ikke andet end elske at irritere aktivister. hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Bella that got away...