Chloë Sevigny og kontrasterne

2 kommentarer

  • Janni

    Superfede sko, især dem til venstre 🙂 Men som du siger, så ser de en smule tunge ud. Desuden ville jeg nok selv afholde mig fra at købe dem… Når man er 177 så vil man nok ligne en kæmpe med så meget hæl ;PGod weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Min yndlings er også dem til venstre, selvom jeg har dem til højre i flad…Men jeg synes, at det brune ruskind matcher sålen bedre!Nu kan jeg jo ikke vide, hvordan det er, da jeg kun er 152 cm. Men selv hvis jeg var så høj som dig, så ville jeg ikke holde mig fra høje hæle. Nok er man højere, men jeg synes ikke, man ligner en kæmpe…Man ser bare fantastisk ud ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chloë Sevigny og kontrasterne