Kirsten Dunst i denimshorts

Luksus vs. budget: Grå, stropløs kjole i jersey

Yummy, yummy, yummy. Hvis Yves Saint Laurents stropløse kjole var lavet i et mere luksuriøst materiale som for eksempel silke, ville den bare ikke være den samme. Det festlige snit, men “hverdagssmaterialet” grå jersey er den perfekte kombination. Med et par høje hæle og statement smykker ville det være oplagt til fest, med en langærmet trøje under, strømpebukser og ballerinaer er kjolen perfekt til hverdag.
Topshop har nu lavet en lignende version. Der er ikke det der “hak”, men formen, farven og materialet er det samme. Yves Saint Laurents kjole koster næsten 10.000 kroner, mens Topshops kjole kan komme hjem i skabet for 600.
(billeder fra topshop, redcarpet-fashionawards, style.com og the Fashion Spot)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsten Dunst i denimshorts