Baum und Pferdgarten designer coladåser

Luksus vs. budget: Shoe boots med peeptoe

Jeg har stadig min første bestilling fra Forever21 til gode, men nu må det altså snart være! Hver gang jeg klikker derind, falder jeg over sko, jeg bare MÅ eje. Problemet er bare, at pengene for tiden går til så kedelige ting som tandlæge, køretimer, mikrobølgeovn, støvsuger og flytning 🙁

For eksempel har Forever21 lavet en sko, der er som snydt ud af skosnuden på Chloé’s shoe boot i lak. Især versionen med pink hæl er to die for…Chloé-skoene er på udsalg hos net-a-porter lige nu. De hvide/pink er nedsat fra godt 3000 kroner til 2300 kroner, mens de sorte er gået fra 3000 til 1800 kroner.

Selvom det måske er heftige besparelser, så sparer man en del mere ved at købe Forever21’s version, som koster 130 kroner (!).
De har mange andre laberheder hos Forever21. For eksemepel et par gladitator wedges, der ligner dem fra Nine West rigtig meget. Og så er der parret i “slangeskind”, rigtig mange remme og superhøj hæl – yowza, hvor er de bare skønne. Det bedste/værste er, at de kun koster 120 kroner parret!

Kan kun trøste mig selv med, at de fleste par er udsolgt i min størrelse…plus at det kun bliver mere besværligt for mig at flytte, hvis jeg købte flere sko nu!

(billeder fra forever21 og net-a-porter)

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Maria. Tak for endnu et godt indlæg, med dit skarpe mode-øje… Men, hvad er egentlig din holdning til at producenterne kopierer så direkte? Du skrev for nylig et indlæg om, hvorvidt det er okay at kopiere et outfit. Er der forskel? Signe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Signe,Hmmm, er ret splittet på det punkt.På den ene side bliver jeg forarget, hvis Forever21, Zara, Topshop etc. laver en DIREKTE kopi – de store modefirmaer skal jo også have noget at leve af. Så er det mere ok, at modificere designet en smule, så man stadig kan se inspirationen, men at det ikke er et direkte plagiat. På den anden side så hilser jeg det velkomment, for jeg har ikke råd til originalerne, men vil jo stadig gerne have del i de beundringsværdige catwalk-looks. Men det er vel sådan at “modens kredsløb” fungerer fra catwalk til highstreet og ned til os dødeliges garderober…Kan virkelig ikke forestille mig, at det kunne fungere på nogen anden måde…Hvad er din mening? :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Pyha, jeg synes også den er svær.Jeg vil helst undgå at købe de “direkte” kopier. Jeg ville for eksempel aldrig komme slæbende med en LV-taske fra Tyrkiet.Men forelsker man sig i en Dior peeptoe, og har man ikke penge til originalen, og ligger den liiige der på forever21 til 1:10 af prisen. Så jo! Jeg ville slå til.Jeg synes bare, lige som på alle mulige andre områder, at man må kæmpe for originalernes værdi. Og der er da heller ingen tvivl om, at man i længden vil elske en original højst.Endnu et tilfælde hvor man kan undskylde sig med, at hvis man var millionær, så kunne man have sin samvittighed ren. -Og sit klædeskab fuldt af elskede originaler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessens Mor

  Enig ^En anden ting – Forever21.. Der kommer jo en ordentlig toldregning oven i hatten når man bestiller derfra ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ prinsessens mor: Jeg skrev et langt svar til din kommentar med et fint regnestykke og det hele…Men det er åbentbart forsvundet i cyberspace :(Men du skal nok regne med 30-50% oveni…Alene fortoldningsgebyret er 150 kroner, så man skal nok købe en del, før det kan betale sig.Jeg laver nok et indlæg med regnestykket, når jeg får tid :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte

  ..og dem fra Nine West minder ufattelig meget om Balenciagas…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte

  ..og dem fra Nine West minder ufattelig meget om Balenciagas…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du fuldstændig ret i, Brigitte 🙂 Det har jeg også bemærket i et tidligere indlæg :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum und Pferdgarten designer coladåser