Dagens outfit: Sommerjeans

Søndagssang: Santogold, Julian Casablancas, Pharrel Williams: My Drive Thru

For en måneds tid siden så vi hvor cool Santogold, Julian Casablancas og Pharrel Williams så ud i deres Converse-sko. Samtidig hørte vi også, hvor cool de lød i den tilhørende sang “My Drive Thru”. Nu er der så kommet en video til sangen – enjoy!

4 kommentarer

 • Tina

  Må jeg stille et dumt spørgsmål?Hvordan er det du får en video fra youtube ind i din blog?Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Self. må du det – selvom det nu ikke er så dumt et spørgsmål endda ;)Find den youtube-video du vil poste på din blog. I boksen øverst til højre med info om bruger og video er der et link, hvor der står “Embed”. Kopier hele linket. (Det er ikke alle videoer, du kan dette ved.) Opret et indlæg. Øverst til højre i tekstboksen er der to faner, der hedder “Skriv” og “Rediger HTML”. Vælg fanen “Rediger HTML” og sæt “Embed-linket” ind der. Du kan også skrive tekst nedenunder eller indsætte billeder. Udgiv indlægget og voila! så skuller der gerne være en youtube-video i din post :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tusind tak! :DJeg har bare siddet og fiflet med det hele dagen.. Tak tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er glad for, at du fik det til at virke 🙂 Skulle det være en anden gang./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sommerjeans