Søndagssang: Madonna - What It Feels Like For A Girl

Sorte læderbukser aw08Sorte læderbukser har gjort et stort indtog på de store catwalks. Der er den ålestramme skinny version, men andre silhuetter har også sneget sig ind. Hos MaxMara er der mere vidde i bukserne, mens de var posede hos Louis Vuitton. En anden interessant form er dem, der er brede om hofterne og helt stramme om anklerne som set hos Temperley London, Balmain og Givenchy.

Mit yndlingslook er Givenchy’s, hvor de hårde, rå bukser er sat sammen med lette bluser og skjorter i spansk toreador-stil.

Jeg ved, at Topshop har læderbukser denne sæson – men jeg tror, at læderbukser er noget, der skal prøves på, før man kaster sig ud i dem…

Er læderbukser noget for jer denne sæson?

Og en lille video til skræk og advarsel – det er SÅ SJOVT 😛

(billeder fra style.com)

6 kommentarer

 • Charlotte D

  Hmm det er svært at sige. Det ser cool ud, men op jeg selv kan bære et par er nok mere tvivlsomt ;-)Fin blog du har btw! Lækker og indbydende!Hvad mon det er for en skabelon, du bruger? Synes ikke jeg kan finde den, når jeg kigger ;-/Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak, Charlotte :)Jeg har brugt den skabelon, der hedder Rounders, men jeg har dog customized den en del: Har selv lagt baggrundsbillede ind og tilføjet en tredje spalte ude til venstre. Hvis du vil ændre på dit layout, kan jeg anbefale Tips for New Bloggers, den har jeg selv flittigt brugt.Ellers er du velkommen til at spørge yderligere. Har efterhånden hjulpet en del nyopstartede modebloggere på vej :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte D

  Mange tak :-)Super side!Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt! Håber du kan bruge siden til noget – glæder mig til at følge din blog./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinetush

  Så bestemt så bestemt. Jeg har anskaffet mig et par.. Og de er så dejlige, lækre at have på og nemme at style..Mine farvoritter er dog dem fra Hussein Chalayan de er lidt mere posede end de andre, men samtidig skinny. Og Yigal Azrouël og Haider Ackermann er nu heller ikke værst. nam nam.. Jeg kan godt lide at de er matte iforhold til de skinnende der minder lidt om lamé-leggings..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tinetush: Du må endelig huske at post nogle lækre outfits med dine læderbukser :)Jeg kan også godt lide den måde Hussein Chalayans læderbukser buncher. Er jo så lille og kan ikke besvære mig med at lægge bukser op, så lader dem bare bunche…Jeg er også vild med Haider Ackermans look: Den draperede overdel med chiffon og lidt tungere materialer er en fed kontast til læderbukserne./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Madonna - What It Feels Like For A Girl