Blonder på budget

Tern aw08
Clamour for Glamour husker med gru 90’ernes tern i forbindelse med grunge, men da jeg er en årgang 1986, har jeg ikke rigtigt noget forhold til tern. Det er ikke noget, jeg har vildt meget af i garderoben. Min søster har dog en fed 2nd hand skjorte, som jeg har “lånt”, men den har hun krævet tilbage…

Men tilbage til tern på catwalksene. Der er både skotsktern, tweed-tern, enkle, grafiske tern. Der er ternede skjorter, kjoler, bukser, nederdele, jakker, kapper, strømpebukser. Der er punkede tern, som hos Balmain, country/jagt-tern som hos Carolina Herrera og D&G, og der er tern på ægte skovhugger-vis med pels som hos Isabel Marant.

Mine yndlingslooks er Vivienne Westwood’s, hvor en ternet kjole er kombineret med en grå, kabelstrikket cardigan. Patternclash hos Just Cavalli med to slags tern og leopardprintede strømpebukser – sounds so wrong, but looks so right! En t-shirt med print under en ternet frakke eller skjorte som hos henholdsvis Karen Walker og Dolce & Gabbana er nok sådan jeg i første omgang ville afprøve tern denne sæson…

Der burde være noget for enhver smag. Spørgsmålet er, hvordan I vil bruge tern – hvis overhovedet?

(billeder fra elle.com og style.com)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonder på budget