Instyle's Hollywood Hair Virtual Makeover

The Edge of Love – flere billeder
Jeg tænkte lige, at jeg ville poste flere billeder fra The Edge of Love. Jeg er virkelig vild med stylingen, både det glamorøse 40’er look og de mere landlige outfits med blomstrede kjoler og lune cardigans (sennepsgul cardi og grå nederdel synes at være en favorit!).

Desværre har jeg ikke kunne finde ud af, hvornår filmen har premiere i Danmark 🙁 The Edge of Love havde premiere i UK den 20. juni, men den kan først ses i New Zealand den 2. oktober! Jeg håber ikke, at den kommer direkte ud på dvd her i Danmark!

Der er også kommet billeder af dejlige Cillian Murphy. De kan ses på filmens hjemmeside under “Gallery”. Desuden er der en sektion, der hedder “Get the Look”, men den er ikke oppe endnu – men den skal da helt sikkert undersøges nærmere, når den er oppe at køre!

(billeder fra the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg ved ikke om du allerede har set det, men Asos har også lavet en slags “Get the Look”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jo, det så jeg skam godt 🙂 Men på en eller anden måde er jeg endnu mere spændt på at se folkene bag filmens bud…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gaia mariana

  Dejligt med billeder fra Edge of Love – ja, jeg håber virkelig også, den bliver vist i biograferne her i Danmark.Jeg er vild med din blog, den er overskuelig og rigtig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak, for de søde ord 🙂 Også godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der ikke kan få nok billeder af The Edge of Love./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instyle's Hollywood Hair Virtual Makeover