Stropløse kjoler aw08

Agathe…is that you?

I et par måneder har der ligget et “dødt link” i min link-liste, som jeg ikke har nænnet at fjerne i håbet om, at hun ville vende tilbage. I sommers forsvandt en af de bedste modebloggere, Agathe fra Stylebytes, fra blogosfæren uden at efterlade så meget som et farvel til sin trofaste læserskare. Spekulationerne og bekymringerne var mange, men vi måtte acceptere, at Agathe ikke længere havde tid/overskud/havde fået sig et liv.

Så sent som den anden dag, var der en læser, der efterlod en kommentar her på bloggen, der efterlyste Agathe, men jeg kunne ikke komme med nogen forklaring. I dag kan Catwalk Queen så fortælle, at Agathe er tilbage! Hendes gamle blog er ikke tilbage, men på hendes phiary (photo diary) er der begyndt at dukke billeder op igen, ledsaget af nogle sparsomme sætninger.

Så vidt jeg kan udlede, så er der sket en del for Agathe. Hun er flyttet (men hvor er hendes mand og gris?!), og hun siger, at “things have been a little rough lately”. Hvad end der er sket, så er jeg glad for, at hun tog sig en time-out for at komme til hægterne igen, og at hun nu giver lyd fra sig i blogosfæren.

(billede fra phiary/stylebytes)

6 kommentarer

 • Bloggerella

  Ej… Så dit indlæg og klikkede mig straks igennem hendes billeder. Og ja, hvor er grisen og hvis det ikke er manden som tager de fine billeder af hende hvem gør så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Bloggerella, Var lige lidt mere stalker og skimmede de indlæg igennem, som en del bloggere har skrevet alle med fællesnævneren “Hvor er Agathe?”. Hos The Coveted fandt jeg et svar. Det viser sig, at der er andre, der er endnu mere stalker end mig. Nogle, som er Facebook-venner med Agathe, kan berette, at Agathes status er ændret til “Single”, og på hendes Myspace står der vist “Divorced”.Hun er blevet skilt, er flyttet til en lille bitte by i Norge – og det skulle angiveligt være hendes nye kæreste, der tager billederne…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Ok, så kom forklaringerne. Dejligt for os andre at du er så grundig!Personligt bliver jeg vist aldrig en særlig god stalker, når jeg hverken har Myspace eller Facebook.Speaking of stalkers 😉 Hvad synes du om at bo i Kbh?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jow, en smule grundighed har jeg nu lært af det der journalistik-studie ;)Jeg er på Facebook, men min stalker-aktivitet dér er minimal…Jeg er rigtig glad for at bo i kbh. Er faldet godt til – og kan også finde rundt efterhånden. Mangler bare at finde den nærmeste biks med indisk mad, og så er jeg glad!Problemet er bare, at der ikke er særlig meget tid til at udforske byen 🙁 Det hele går meget op i arbejde og resten af tiden vil jeg bare gerne slappe af derhjemme./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyssie

  Det var da pudsigt 🙂 Rart med en opklaring.. Selvom man jo egentlig slet ikke kender hende, kunne man da ikke undgå at blive sådan lidt “mor-bekymret”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg ved præcis, hvordan du har det, lyssie 🙂 “Mor-bekymret” er den helt rigtige betegnelse!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stropløse kjoler aw08