Lille spejl på vesten der...

Alexa er på forsiden af Elle

Det er et stykke tid siden, jeg har skrevet om Alexa Chung her på bloggen. Om sommeren render alle kendisser på ferie, så generelt er det lidt sløvt med candids…

Vi så hende under haute couture-showsene i Paris, og allerede da spekulerede jeg over, om Alexa var ved at bevæge sig op i high fashion society. Det må hun være, for hun er på forsiden af Elle UKs oktober-nummer!

Jeg kunne knap nok genkende hende uden det rodede hår og hendes signature-stil med korte kjoler og chunky sko – men sådan et look går vel ikke til Elle? Selvom hun ser mere poleret ud, synes jeg stadig, at hun ser fantastisk ud. Måske kan hun drage fordel af, at hun er tidligere model?

Jeg frygter altid lidt, når mine favorit-kendisser kommer på forsiden af de store modeblade, for de bliver tit stylet/photoshoppet til ukendelighed. For eksempel US Vogues september-cover, hvor skønne Keira Knightley så absolut hæslig ud. Set i det lys ser Alexa jo fab ud!

Dette er coveret for abonnenter – er spændt på, hvordan løssalgs-coveret kommer til at se ud!

(billede fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille spejl på vesten der...