Frynse-kjole fra H&M

Blomster aw08Blomster-trenden fra ss08 fortsætter ind i den næste sæson. Dog er paletten tilpasset efterårets farver med mere støvede og mørke nuancer af rød, gul, orange og lilla. En anden variant er et mere skarpt grafiskt udtryk med blomsterprint i sort/hvid (Barbara Tfank og Diane von Furstenberg). Blomsterne på printet er generelt også blevet større (Behnaz Sarafpour, Dries van Noten og Erin Featherston), så det virker knap så piget og romantisk.

Tag blomster ind i efteråret med strikhue og sorte strømpebukser (Karen Walker), med striber (Jason Wu og Paul Smith Women), med strik (Isaac Mizrahi, Missoni og Thakoon) – eller hvad med pels (Dries van Noten)?

Vil denne trend blive ved med at blomstre i jeres garderobe? Eller pakker i floraen væk?

(billeder fra style.com)

6 kommentarer

 • scient.hybrid

  Vil mene at jeg kan svare ja, til at tage blomsterne til mig.Fandt en fin stofrosebroche i Glitter i dag.Den skal holde efterårets tørklæder på plads.Min røde nederdel med stort blomsterprint vil klart blive hevet frem til efteråret.Kan godt lide at se at det er helt ud legalt at tage farvede strømpebukser på i den kommende sæson.Thumps up for dine opdateringer om den kommende sæson, for en amatør ud i mode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder til at være nogle fine ting 🙂 Og tag det ganske roligt – næste sæson er det mere end legalt at tage farvede (og mønstrede) strømpebukser på! Det kommer der et indlæg om på et senere tidspunkt…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Der er ALTID plads til en blomst / et blomstermønster i min garderobe – også selvom det slet ikke er moderne. Men siden det nu er det, håber jeg at tilføje endnu flere blomster, inden vinteren er ovre…..Sig mig, Maria, er du ikke startet i praktik endnu? Eller starter du først mandag?Vil bare lige ønske dig pøj pøj med det..MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Mette,Jo, jeg startede fredag d. 1, august 🙂 Det var ret en ret stille og rolig start, for ALLE var på ferie. Så fik min nøgle og password og sad og fedtede med min computer (vi har MAC, hvilket jeg slet ikke er hjemmevant i…er pc-pige).Næste uge går det for alvor løs – glæder mig!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ihhh, det lyder som en god stille og rolig start. Spændende hvordan det bliver, når det virkelig går løs i næste uge.Held og lykke med det! Glæder mig til at læse mere om det (mon ikke der ryger et ord eller to om det i bloggen?)MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Næste uge er jo modeuge 😀 Der skal jeg ud med en af de andre journalister og en fotograf og lave noget – tror mest, at jeg skal være “føl” – så jeg har bare tænkt mig at holde øjnene åbne og suge til mig!Torsdag har jeg fået en rigtig praktikanttjans (nok det der svarer til retssagsdækning hos regionalaviserne…). Jeg skal til et eller andet pressearrangement for Lipstick Jungle – men altså, jeg siger ikke nej til gratis sushi og champagne + et sneak preview af serien…Er lidt usikker på, hvor meget jeg egentlig vil/må blogge om min praktik :S Har ikke fået noget at vide, men altså, der er jo konkurrencehensyn og sådan noget…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frynse-kjole fra H&M