OL III

Dagens outfit: Another day at the office

Custommade blazer fra Vietnam, stribet trøje fra H&M, coated sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, flats med nitter fra H&M

Jeg kan ikke finde ud af vejret…Rettelse: DMI kan ikke finde ud af vejret. Fredag siger de, at det bliver ok vejr, og så styrter det ned som i en anden syndflod, hvilket resulterer i ødelagte yndlingssko. Lørdag siger de regn, og der falder så ikke en dråbe, mens jeg render rundt til Beatday08 i gummistøvler. I går er overskriften så “DMI: Regn så langt øjet rækker“, og praktisk som jeg er, så klæder jeg mig derefter – men så er det jo nærmest sommerligt! Tsk, tsk…

Så her ser I mit outfit, som det var meningen, jeg skulle trodse regnen i, men som jeg endte med at svede pænt meget i. Efter arbejde cyklede jeg ud til Waterfront-shoppingcentret, som ligger i nærheden. Mage til lille, snoldet H&M skal man lede længe efter…generelt synes jeg ikke, der er nogle særlige forretninger derude…Så hellere tage ind til centrum…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OL III