Agathe...is that you?

Dagens outfit: Ét fra i lørdags og ét fra i dag

Navy cardi fra H&M, kjole fra H&M, sandaler fra Din Sko, pink taske fra H&M, turkis armbånd fra New Yorker, kædearmbånd fra Dyrberg Kern

Jeg lod min computer ligge hjemme denne weekend, så fik ikke postet ovenstående outfit på selve dagen. Billedet er taget i ankomsthallen i lufthaven, hvor min far, bror, lillesøster og jeg hentede min fætter. Så sneg jeg mig også til noget Burger King i ventetiden, som I måske kan se på bægeret. Jeg ville også gerne have fået mig en kop af den famøse Starbucks-kaffe, men de noget høje priser kombineret med urimeligt mange valgmuligheder umuliggjorde projektet…Kan I anbefale en god kop?

Grå kjole fra Amisu, gamle blondestrømpebukser, flats med nitter fra H&M

Og så har vi dagens outfit. Det regnede, da jeg skulle ud af døren, så jeg tænkte, at denne kjole ville være perfekt. Men da jeg cyklede hjem, svedte jeg. Det er åbentbart ikke kun mig, der har svært ved at bestemme sig, når det kommer til Starbucks-kaffe – vejret kan åbentbart heller ikke bestemme sig for, om det skal være sommer eller efterår!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agathe...is that you?