Lilla aw08

Dagens outfit: Noget forsinket

Tank top fra By Malene Birger, 2nd hand nederdel, sandaler fra eBay og taske fra ASOS

I mit indlæg fra dag nummer to af Copenhagen Fashion Week hintede jeg, at der måske var andre end mig selv, der havde foreviget mit outfit. Jeg var jo selv ude at spotte stylish fashion folks under modeugen, men jeg blev også selv spottet!

Søren og Jenny fra Copenhagen Street Style spurgte, om jeg ville stille op, og jeg var bare totalt smigret. Deres blog er fyldt med cool københavnere, og så finder de frem til en nytilflyttet fynbo som mig! Mit billede er ikke kommet op på Copenhagen Street Style, men i stedet er jeg featured i en artikel om modeugen på Refinery29. Hvor cool! Og så står der “Journalist and blogger” – det ser lidt mere prof ud, end det egentlig er 😉 (omend jeg nu præsenterer mig som journalist, for det er jeg jo…)

Jeg blev også stoppet af en eller anden, der mumlede hun var fra Eurowoman (men efter hun fandt ud af, at jeg var fra en konkurrent, dukker der nok ikke noget op dér) og en anden, der på engelsk hurtigt og meget utydeligt fremstammede, at hun var fra et “style site”, et link ville hun ikke frem med, så det billede finder jeg nok aldrig…Men er nu glad for, at dette ene er dukket op, for det er superflot!

(billede fra refinery29)

4 kommentarer

 • pernille

  Hvor er det blæret 😉 Jeg er vild med nerderdelen! Hvor er den fra? Pernille<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)Som jeg har skrevet, så er den 2nd hand. Jeg har blogget om den før</a :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ~Sine~

  Synes også nederdelen er rigtig fin! Og super at det tilmed er en billig sag du selv har “designet” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ih, tak :DHavde lidt garderobe-krise den morgen, så var glad for, at det blev ok med nederdelen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla aw08