Mere Comme des Garcons for H&M

Dagens outfit: Your basic jeans+tank top+cardi-kombo

Cremefarvet cardigan fra Zara, grå tank top indenunder fra Only, oversize hvid tank top fra Stella McCartney for H&M, blå jeans fra Cheap Monday, hvide laksandaler fra ASOS

Ikke så meget nyt under solen i dag…De seneste par morgener har jeg nærmest bare hevet det ned, der lå øverst i bunken af mit mini-skab – det er lidt uoverskueligt, når så meget tøj er klemt sammen på så lille et sted! Må snart finde en mere holdbar løsning…

I dag tog jeg mig dog tid til at grave lidt dybere, og jeg fandt denne cremefarvede cardigan, som egentlig er meget fin, men som jeg lidt havde glemt, jeg havde! Tank-toppen har I nok set før, men den har fået sig en lille renæssance, det er bare min alleryndlingstop. Den er fra Stella McCartney for H&M-kollektionen, og jeg købte den på udsalg med 70 procent rabat. Mest fordi jeg nu tænkte, at jeg da SKULLE have et eller andet fra den kollektion, men var for nærig til at give fuld pris, så endte med denne top – og det har jeg i hvert fald ikke fortrudt! Der er mange (både her på bloggen, og da jeg plejede at poste på the Fashion Spot), der spørger, om man stadig kan få den, og mit eneste bud er eBay…Den er perfekt oversize (min er str. xs) og både fin og rå med små nitter, broderi, print og en kæde.

Halleluja, nu er det weekend! Bliver dog ikke det helt vilde, da jeg regner med at tage hjem til Svendborg i morgen tidlig. Savner lidt Fyn! Men København er nu heller ikke at kimse af…

2 kommentarer

  • barefordi

    Hold op, hvor er den fin, den tanktop (den fra Stella McCartney) !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Min top siger tak! Jeg er også superglad for den :P/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Comme des Garcons for H&M