Studenterrabat hos American Apparel

Første kig på Comme des Garcons for H&M
Så er de første billeder af dette års H&M-superdesigner-samarbejde dukket op. Kjolen ser meget interessant ud. Ellers kan jeg ane en masse prikker. Biker-jakken og jakken med rund hale ser ud til at være musthaves fra denne kollektion, mens haremsbukser også har sneget sig ind.

Ifølge rygterne vil de dyreste items komme til at koste 420 euro (cirka 3100 kroner!)…hmm, det må være nogle af de designs, der ikke er kommet billeder af, for der er da ikke nogle af de ting, der er SÅ mange penge værd, når det er H&M (det skulle da lige være “showpiece” (læs: møgdyr) frakken…). Med mindre de så opper kvalitet og design, så det vil noget, kan det da vist bedre betale sig at gå ud og købe Comme des Garcons…

Her er, hvad H&M siger om kollektionen:

“mostly black and with Japanese tomboy airs, the H&M collection includes a range of tailored jackets, many deconstructed, along with cropped pants, baggy shorts and a variety of skirts in stretch wool. On the perkier side are polkadot knits in jersey or merino wool, colorful shirts – some with dots – and a “showpiece” coat-dress decorated here and there with dense Victorian ruffles.”

Gør I allerede klar til at stå i kø til efteråret? Eller er I (igen?) skuffet over H&M’s celebre design-samarbejde?

(billeder fra the Fashion Spot og Fashionista)

7 kommentarer

 • Sophie

  Jeg er skuffet! Havde forventet noget rigtig fedt, men hvis priserne er så høje bliver det da umuligt for os almindelige mennesker at købe noget af det…Hvor er billederne fra?Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sorry fik lige læst i bunden hvor billederne var fra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ sophie: Det er kun de allerdyreste item, der kommer så højt i pris :)Jeg er sikker på, at de mere "almindelige" ting kommer til at ligge lidt over almindelige H&M-priser (ligesom de andre kollektioner…) /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil nu egentlig sige, at det her ser lidt spændende ud. Jeg elskede flere af Viktor & Rolf-sagerne, og jeg tror lidt, at det bliver det samme denne gang. Marimekko og Madonna var skandaler efter min mening, så det er vist også på tide, at diske op med noget godt.Forresten er det godt at læse, at du falder til i København. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg var også fælt skuffet over især Marimekko :(Jojo, er skam faldet rigtigt godt til her i København 🙂 Er jo på arbejde på hverdagene, men i weekenderne skal jeg rigtig ud at udforske byen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Den kollektion var også rædselsfuld! Godt du kan lide byen. Hvis du skal ud på de Christianshavn´ske kanter, må du sige til, hvis du vil mødes en dag. -det synes jeg ville være rigtig sjovt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Christianshavn har jeg vist kun cyklet forbi…men der ser bare superhyggeligt ud. Nu er vejret ikke lige til en kop kaffe i solen, men det ville være supersjovt (og lidt skrækindjagende!) at mødes en dag 🙂 Du kan jo evt. smide en mail…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterrabat hos American Apparel