Mere shopping...

Garderobe-gengangere

I står i forretningen, og lige så snart I ser tingen hænge der på bøjlen eller ligge der på hylden, så kribler det i fingrene, armene rækker ud som en zombie efter levende menneskekød og man holder vejret indtil ens fingre rører materialet. Jo, det kan godt være, at I allerede har noget, der ligner liggende hjemme i skabet. Men omtalte beklædningsdel er så meget dig, passer så godt ind i din stil og svigter dig aldrig, når du har det på – det skader vel ikke at få flere lignende ting i hjem garderoben?!

Garderobe-gengangere har jeg døbt dem – og jeg ved, at jeg altid kan regne med, at de pepper et outfit op. Det er ikke noget dyrt, fancy noget – alle er faktisk high street køb – men det betyder ikke, at jeg holder mindre af dem. Her er et udvalg af mine garderobe-gengangere:

“I love sequins, it must be the drag queen in me”. Det er et gammelt Sienna Miller citat, og det har fulgt mig lige siden, for det er så rammende for mit forhold til pailletter. The glamour, glitz and sparkle – I love it! De gyldne skiver liver ethvert outfit op. De lyner i solskin og glimter som en diskokugle på barer og diskoteker.

Lilla top med pailletter på ryggen fra Message, guld bolero købt på eBay, mat-guld tørklæde fra eBay, sort paillet tube top/nederdel fra Gina Tricot (min søsters, købt i Norge) og grå-blå top med pailletter ved udskæringen fra Amisu.

Mine quiltede veste er relativt nye køb, men jeg er allerde helt vild med dem. Kan tages på over tank toppe, kjoler, tunikaer, søde t-shirts med pufærmer…Jeg overvejer lidt at customize vesten i almindeligt stof, så den virkelig kan peppe et outfit op…
Quiltet vest fra Vero Moda og quiltet vest i fake læder fra Only

Disse blomstrede cardigans er også relativt nye, men jeg har gået så meget i dem, at der ikke er tvivl om, at de er en garanteret outfit-oppepper.
Blomstrede cardigans begge fra H&M

Skole-uniforms-agtigt tøj med emblemer og “guld”-knapper er jeg også helt pjattet med – meget gerne i navy. Jeg kan godt lide det drengede feel, det giver at have dem på. Blazeren giver et lidt mere dressed-up look, mens cardiganen er totalt hygge.
Blazer fra H&M og cardi fra Gina Tricot

Leopardprikkede tørklæder. Det ultimative er nok det fra Louis Vuitton, men det er jeg lidt for nærig til at ville eje. H&M er en rigeligt god provider. Der er lidt mere spil i leopardtørklæder, end i et ensfarvet tørklæde. Og jeg er tosset med, at leopardprikker på en og samme gang udstråler rock ‘n’ roll, elegance og tackiness.
Magenta tørklæde, naturel med mønter og gråt med grå prikker fra H&M, gråt tørklæde med sorte prikker er en gave fra søs

Hvad er jeres garderobe-gengangere – og hvorfor?

(Apropos pailletter: Er jeg den eneste, der bare SKAL se “Vild med dans”?!)

11 kommentarer

 • Maria

  Tja, mine gengangere må helt klart være kjoler, oversize hygge-cardigans (i navy, sort og grå) og leggins (uanset hvor mange jeg har, føler jeg altid at jeg liiige mangler et par mere, og har efterhånden en hel skuffe bare til dem)..Har også opdaget at jeg åbenbart er glad for lilla, særligt i form af tørklæder! Stort set alle mine tørklæder er i lilla! Så jeg må da vidst få købt mig nogle andre farver. Det er jo helt lovligt så. ;-)Sørme om jeg ikke også er en disco dronning, Maria – jeg har også en hel del pallietter. Jeg tørster helt vildt efter et par pallietleggings! Men kan desværre ikke finde nogen. :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Åh, sukker også efter et par sorte paillet leggings…har dog ikke fundet et (relativt) billigt par endnu :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nej, de er ikke sådan bare at finde, må jeg sande..Og nej, du var ikke den eneste der sad klistret til skærmen, da Vild Med Dans rullede over skærmen her til aften. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, men så må vi blive ved med at lede – high street-guderne skal nok høre vores bøn. Det plejer de som regel ;)Jeg fulgte faktisk ikke med i “Vild med dans” sidste sæson…Men denne gang synes jeg, at de har fået skruet et rigtig godt hold af deltagere sammen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  jeg tror sneakers er min største svaghed mht. garderobe gengangere. jeg har en fast rotation af omkring 15-16 forskellige par som jeg går med. udover dem, gemmer der sig nok 10 par mere rundt omkring i huset, som jeg enten har overgivet til min mor eller som bare ikke duer lige for tiden fra syvende til niende klasse gik jeg KUN KUN KUN i vans, og jeg har lidt af en samling. dem går jeg ikke rigtig med længere, men de er her stadig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Wow, sikke en imponerende samling!Selv har jeg aldrig været en kæmpe sneakers person. Jeg havde et par fra Converse og et par ternede Vans – og det var vist det!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  En af mine gengangere må klart være cardigans. Elsker dem bare, og bruger dem flittigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  jeg tror jeg har … tre par converse sko, som jeg aldrig går med. når man først har prøvet at gå med andre sneakers, opdager man hurtigt, hvor ondt i ryggen man får af de gammeldags gummisåler, converse og vans især. der er bare ingen stød absorbans what so ever … før kunne jeg nærmest løbe (ok, gå!) en marathon i sådan et par men i dag får jeg ondt efter bare en tur på strøget. til sammenligning føles det som at gå på luft i mine jordans eller AM90-356’ere. virkelig dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Wow, du lyder som noget af en sneakers-ekspert! Selv har jeg aldrig gået op i, hvor behagelige sko er – på det punkt er jeg nok fashion over function…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte

  Me like!Vi deler iøvrigt både blazer, palliet-bolero og tørklæder, så jeg må sige du har god smag hehe.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kan kun sige lige over så ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere shopping...