ElleUK Accessories Report II

Here Comes the Son

Øv, øv…Her går man og beder om lidt køligere vejr, så ens solskoldede ryg kan blive skånet en smule, og så øser det ned. Det er så her man bliver straffet for ikke at investere i regntøj og gummistøvler og i stedet spendere på sandaler og toppe. Opererer vejret kun i ekstremer denne sommer?!

Nu håber jeg selvfølgelig, at sommeren ikke er endt, og for at bakke det op poster jeg denne editorial fra “Fashion Rocks”. Det er et magasin, der udkommer en gang om året i forbindelse med koncerten “Fashion Rocks”, hvor en lang række musikere optræder til fordel for “Stand Up to Cancer”. I magasinet er der en skønsom blanding af musikere, modeller og mode. Selvom der godt nok er brugt en del aw08-items, synes jeg, at billederne udsender et dejligt 70’er hippie-mood.

Editorialen hedder “Here Comes the Son”, og nej, det er ikke en stavefejl. For sammen med Sasha er det nemlig The Beatles’ George Harrisons søn, Dhani Harrison, der er model.

Jeg vil lige fremhæve et citat fra Beatles-sønnen, som er meget rammende for stylingen:

“Sasha’s clothes have an Anita Pallenberg vibe, which I love. Anita is so cool. She’s actually the mum of one of my best friends.”

Hvis I ikke er så bekendte med Anita Pallenberg, så har Clamour for Glamour præsenteret hende i et glimrende indlæg.
(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ElleUK Accessories Report II