Strømpebukser aw08

I just died and went to fashion heaven!

I dag var første dag under Copenhagen Fashion Week. Jeg havde ikke regnet med, at komme ud til så meget, da jeg jo lige er startet (og sådan nogle show-invitationer hænger jo ikke på træerne, så praktikanten er nok ikke den, der står først i rækken – der er jo moderedaktør, stylister og andre journalister). Men en anden journalist og en fotograf skulle ud at spotte stylish fashionistaer, både de kendte og ikke-kendte, og jeg fik lov til at komme med. Havde slet ikke regnet med det, så jeg så rimelig kedelig ud i mine jeans og tank top. Alle “mode-sværvægterne” så virkeligt fantastiske ud! Jeg spottede en MASSE læderbukser og en MASSE blonder, en masse tasker fra Rika, Yves Saint Laurent og Gucci, sko fra Camilla Skovgaard, Christian Louboutin…

Jeg fik ikke set nogle shows, men det er MINDST lige så inspirerende at se alle gæsterne til showet…Så hvis I har tid, så stil jer foran et af showstederne og spot løs! Eller klik over på ALT for damerne, hvor billederne af de stylish modeuge-folk gerne skulle være oppe i morgen. Og husk at købe ALT for damerne nr. 36, hvor der også er en masse billeder (jeps, forvent en masse skamløs promovering!)

Som et lille preview kan I lige se, hvordan det hele så ud gennem min kameralinse. Men I må love mig at klikke over på ALT for damerne, for fotografen Lisbeth gør det lidt bedre end mig 🙂

Dianna Opsund Bay (tv), tidligere designer for Annhagen, kigger på billeder med fotografen før Noir-showet, mens min journalist-kollega tager notater.
Før Wackerhaus:
To stylish svenske piger med skøn, mørk læbestift poserer for fotografen.
Sangerinden Szhirley krammer sangerinden Aura.
Mew-sanger Jonas Bjerre med modellen Agnete Hegelund.
Før Rützou:
Lene Nystrøm-Rasted, som jeg tippede var klædt i en Balenciaga-top, og det var hun rigtigt nok!
Lotte Freddie, moderedaktør på Børsen, ser fantastisk pretty ud i pink.
Jeg kunne ikke styre fan-genet og fik sneget mig til en autograf – Mew er mit aller, alleryndlingsband! Jonas var bare superflink 🙂
Hvad der måske er et hvidt stykke papir…
…er et styks invitation til Designers Remix Collection-showet. Invitationen er et hvidt stykke karton, hvor teksten er stanset ud. Meget fancy. Hvis man lægger et papir ovenpå og skraverer, ligesom man gjorde med mønter, da man var lille, dukker skriften frem. Designers Remix Collection-showet er det eneste, jeg har fået tiltusket mig en invitation til, men det er også ok, for de plejer jo at have et ret fantastisk show. HUSK NU AT KLIKKE OVER PÅ ALT FOR DAMERNE FOR AT SE FANTASTISKE BILLEDER (de er oppe i morgen).

8 kommentarer

 • Bloggerella

  Uhh… Din heldige pige! Gad også godt stå og spotte fashionistaer hele dagen. Men jeg må nøjes med, hvad jeg nu kan spotte på vej hjem fra arbejde… Som f.x. to af de officielle modeuge køretøjer – vip mini’erne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, er desværre ikke så heldig at have en vip-mini til rådighed…Men er supertaknemlig for at få lov til at komme ud og snuse lidt til modeugen. Det er fantastiskt! /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville gerne se billederne, men linket virker ikke. det kræver login…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Nøj, hvor er du heldig, Maria. Jeg synes nu, du har gjort det rigtig godt bag kameraet. Sikke en fed arbejdsdag og super-fedt, at du har lavet sådan et indlæg. Designers remix collection plejer jo at være fantastisk, du må lige rapportere derfra. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er Agnete og Jonas Bjerre et PAR? :O De er lidt nuttede i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @signe: Der har været problemere med serveren, så der gik lige lidt tid, før de var oppe…Men de er der nu, og de er super flotte!@anne sofie: Iiiih, tusind tak – jeg er glad for du kan li’ indlægget.@caroline: Det ved jeg ikke, om de er…Man kan vel også godt holde en ven i hånden…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  århhh jeg ville også have Jonas Bjerres autograf.. Han er så dejlig. Ih..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Han er rigtig sød, men også lidt sky. Var lidt tøvende med at få en autograf, for jeg var jo reelt på arbejde – og det er jo ikke helt prof. Men lige med Jonas Bjerre (og alle andre fra Mew), der kan jeg ikke lade være!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strømpebukser aw08