OL V

Lilla aw08I frokostpausen i går bemærkede layoutchefen, med det skarpe layoutøje hun nu har, at man jo næsten ikke kunne sidde ved vores bord uden at have en nuance af lilla på. Og rigtigt nok: En hurtig panorering viste, at vi alle havde noget lilla på. Lige fra en bleg lavendel, en mørk aubergine til en rødlig drue. Sjovt tilfælde – eller meget modebevidste? Jeg tror nok, det er sidstnævnte…

Så vidt jeg erindrer, har lilla nu været populært i adskillige sæsoner. For mig er lilla en feminin farve uden at være for Barbie, som pink nogle gange kan være. Det ligger tæt op af blå, som jeg går meget med, men har lidt mere varme og spil, synes jeg. En hurtig gennemgang af garderoben viser dog, at jeg ikke har særligt meget lilla!

Så jeg tror, at jeg vil holde øjnene åbne efter noget lækkert lilla. Måske en skøn silketop eller -bluse, jeg synes virkelig lilla gør sig godt i noget mere shiny stof. En lilla frakke kunne også være fin. Se selv hos: DKNY, Sonia Rykiel, Alberta Ferretti og Ralph Lauren.

Hvad med jer: Får I lyst til noget lilla til aw08?

(billeder fra style.com)

4 kommentarer

 • Caroline

  Åh, jeg elskede sådan Proenza Schoulers show- og lige præcis den lilla kjole med de tights var et af mine yndlingslooks.Den kjole måtte med glæde hænge i mit skab, men jeg tror desværre ikke, at den ville klæde mig ligeså godt som den klæder Siri Tollerød.Tak, fordi du mindede mig om lige præcis den kollektion – nu vil jeg fluks skynde mig ind på style, og se den en gang til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg faldt også netop ekstra meget for det outfit fra Proenza Schouler:) Jeg synes, at kombinationen af lilla kjole og sennepgule strømpebukser er cool!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Først og fremmest: Jeg knuselsker din blog!Jeg har allerede nu spottet mit lilla køb this season – Rützou har i deres christmas coll. lavet en dyb blommefarvet langærmet top i fed silke. Den har fine små betrukne knapper som er påsat i et solstrålemønster på fronten… Desuden er toppen en smule smallere forneden så den kan sidde på hoftern og pose en lillebitte smule! I LOVE! Den er nok ikke helt billig men jeg skal bare haven den med hjem i skabet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for de søde ord :)Og den top lyder da godt nok lækker! Hvis det er true love, så gør det ikke så meget, hvis det vælter budgettet en smule 😉 /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OL V