Rachel McAdams med sorte læber

Lille spejl på vesten der…

Jeg hintede i går, at jeg overvejede at customize min ene quiltede vest. Generelt får jeg ret mange idéer til at customize og diy, men da jeg ikke ejer en symaskine og er alt for utålmodig med nål og tråd, så bliver det ofte ved idéen…Men den her customization krævede en minimal indsats, så det kunne jeg lige overkomme.

De små spejlstykker er vist nok sådan nogle, man bruger til mosaik eller hjemmelavede kort. Jeg fandt dem i Netto til 20 kroner og har haft dem liggende siden januar. På det tidspunkt havde jeg ikke noget konkret at bruge de små spejlstykker til, men jeg tænkte, at det ikke ville skade at have dem liggende.

Og endelig fandt jeg så en måde at bruge dem på. Spejlstykkerne er selvklæbende, så jeg skulle bare placere dem, men limen holder nok ikke så godt, så de skal lige forstærkes med noget lim, hvis jeg synes, det skal være permanent.

Jeg er nu meget glad for det endelige resultat – hvad synes I?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rachel McAdams med sorte læber