Beverly is back II

Mere shopping…

Argh! Så den teori, jeg havde den anden dag, med at jeg kun kan shoppe, når jeg ingen penge har, passer ikke helt! Selv når kontoen igen er i plus for en kort stund, så shopper jeg…

Jeg har jo snakket vidt og bredt om den quiltede lædervest fra Vila, men Tina tippede mig om en fake læder vest fra Only. Så efter Gina Tricot måtte jeg lige hen i den nærmeste Vero Moda for at se, om den var i forretningen. Shopping-heldet må være med mig, for det var den! Den lå i en kæmpe rodebunke, som der nu plejer at være før lukketid. Jeg går ikke så meget op i, om det er ægte læder, da vesten jo ikke skal i direkte kontakt med huden. Den jeg har på i prøverummet er en small og noget krøllet, så gik ud og købte mig en xs, der var krøl-fri til 200 kroner…Den skal nok peppe enhver tank top op!
Mit egentlige ærinde var i Magasin, fordi jeg skulle købe en gave til en veninde. Men jeg fik nu også købt en gave til mig selv 😛 De havde nemlig penselsættet, som jeg har savlet over!
Så nu har jeg min elskede 224 og en ekstra 266 (det lyder totalt nørdet!) + en pudder/blush pensel, en foundation børste og en concealer børste. Det hele er leveret i et fint lille etui med magnetlukning og en make up pung i en god størrelse. Det er noget af et kup for 430 kroner, synes jeg! Alene 266 koster 160 kroner og 224 koster 230 kroner…
Der var også mange skønne øjenskygger fra Starflash-kollektionen, jeg gerne ville have fingre i – men jeg har planlagt to andre “shopping sprees” i denne måned, så må hellere holde mig i skindet indtil videre…Jeg må virkelig klappe mig selv på skulderen for min selv-kontrol – yeah right…

4 kommentarer

 • Stride

  Jeg skal ha’ fingrene i det penselsæt, det er jo et must…evt. skal det på ønskesedlen til min fødselsdag, efter at min tandlæge har sendt en regning 4616kr!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg var også SÅ glad, da jeg så sættet i MAC i Magasin. Jeg elsker, elsker deres pensler – og deres produkter generelt, så dette sæt måtte jeg bare have!Ouch. Det tandlægebesøg må have gjort ondt! Både på tænder og tandkød, men så sandelig også pengepungen 🙁 Og jeg synes, det er strengt, at jeg skal bruge tandlægens specielle tandstikker til 30 kroner for 50 stk…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkelig nogle lækre sager du fik dér!Lidt off topic, men hvad er det for en tlf du har, den man ser på vest-billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Louise,Tak :)Det er ikke en telefon, men mit digitalkamera. Det er et Sony Cybershot DSC-T50./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beverly is back II