Telegraph giver gode råd til læderbukser

Mine første indtryk af Max Factors Glide & Define Eyeliner

Jeg er ikke meget for at kalde dette en anmeldelse, for jeg vil på ingen måde udnævne mig til en ekspert, der siger: “Køb det her, for det er rigtig godt!” eller “Lad være med at spilde jeres penge på dette”. For make-up, som med tøj, gælder det jo at én ting nødvendigvis ikke fungerer for mange personer. Så hvis et produkt fungerer for mig, fungerer det nødvendigvis ikke for jer – og omvendt! Alligevel vil jeg, absolut nybegynder ud i make-up, dele mine første indtryk af Max Factors Glide & Define Eyeliner, som jeg jo har snakket en del om.

Så ned i Matas vandrede jeg og hostede 69 kroner op for omtalte eyeliner. Den fås i Brun og Sort (og Smoke ifølge hjemmesiden, men den så jeg ikke…). Sørg lige for at tjekke, at I får den farve I vil have 😉 Jeg købte den sorte.

Tuben er lille – meget mindre end jeg havde forventet. Nedenunder ser I tuben ligge ved siden af en ganske almindelig tændstiksæske. Dens lille størrelse gør det nemt at have den med i tasken, og den ligger rigtig godt mellem fingrene (i hvert fald mine korte, små fingre!). Låget skal skrues af, hvilket er lidt besværligt i længden. Jeg havde foretrukket et låg, der bare kan hives af.
Spidsen er sådan en filtagtig ting, der er helt smal for enden, så man kan lave tynde streger, og når man så ligger spidsen ned, bliver stregen tykkere – eller sådan tror jeg i hvert fald konceptet bag eyelineren er…
For hvorend jeg gerne vil kunne lide Max Factors Glide & Define, så kan jeg ikke få den til at virke optimalt. Måske er det min, der er defekt? For jeg synes virkelig, at man skal trykke hårdt med spidsen for at få noget farve ud af tuben.

Jeg synes også, det er svært at styre stregens tykkelse. Hvis man kun tegner med spidsens ende, kommer der næsten ikke noget farve ud – og hvis man lægger spidsen ned bliver stregen tykkere, men også ujævn. I vidoerne på hjemmesiden ser det legende let ud, som om make-up artisten tegner streger med en tusch.

Den “tusch” jeg har fået må så være ved at løbe tør for blæk. I kender godt, når en tusch er ved at løbe tør for farve, og man bliver nødt til at trykke hårdt og male mange gange frem og tilbage? Sådan er min tube! Må indrømme at mine øjenlåg i længden blev lidt ømme af at blive gnubbet så meget frem og tilbage med filtspidsen – men jeg blev ihærdigt ved med at re-apply, for jeg ville så gerne have, at den skulle fungere! Om det er mig eller produktet, den er gal med, skal jeg ikke kunne sige!

Nedenunder har jeg tegnet nogle streger på min håndryg – både tynde og tykke streger. Og det er betydeligt nemmere at tegne på håndryggen end langs øjenvipperne…
Hvad angår holdbarhed har jeg ikke gjort mig så mange erfaringer endnu. Den er ret nem at fjerne med make-up fjerner, nemmere end Fluidline. Hvis man gnubber på stregen splatter den ret nemt ud, og den er ikke vandfast – men det reklamerer den jo heller ikke med, at den er…

Alt i alt fik Glide & Define og jeg ikke den bedste start…Jeg håber inderligt, at jeg bare lige skal have rutinen, men det umiddelbare indtryk er ikke godt…

Men jeg vil give den en chance og prøve mig lidt mere frem. Så den endelige dom er endnu ikke fældet.

Er der nogen af jer, der har prøvet Glide & Define? Del jeres erfaringer – det kunne være, at jeg kunne drage nytte af dem…

9 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg har købt Lancôme versionen af denne ‘tush’ eyeliner og den har fuldstændig samme probelem! Denne var dog 3 gange så dyr, så vær glad for at du købte en billig version. Idéen er god, men den virker bare ikke i praksis. Jeg vil købe en flydende eyeliner fra Mac, så jeg kan få mine sexede Kleopatra øjne!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • scient.hybrid

  Hej.Det lyder som en tør eyeliner du har fået fat i der.Har ikke selv max factoren, men er stor tilhænger af “Superliner” fra L’oreal, som har en filtspids og den laver nogle fine tynde streger, lige noget for en fumler som mig.Har brugt “Superliner” de sidste 4-5 år.Lidt et sidespring.Men jeg synes tit at have oplevet at når jeg prøver noget andet, end det jeg normalt bruger og er enormt tilfreds med.Så bliver jeg lettere skuffet når jeg prøver noget nyt.Tak for anmeldelsen, tror jeg holder mig til min L’oreal eyeliner, fremfor at kaste mig over max factor.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym: Ja, 69 kroner er ikke alverden, men det er alligevel øv, at den ikker er så god :(@ scient.hybrid: Hmm, ku’ godt være en tør eyeliner…Men det er jo et helt nyt produkt, så det er mærkeligt, at den allerde er tør…Og du har fuldstændig ret. Når man prøver noget andet, end det man plejer, så bliver man tit enormt skuffet…Tror jeg holder mig til min MAC Fluidline./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristine

  HejsaNu havde du ellers omtalt Glide&Define en del, så jeg havde egentlig tænkt mig at købe én, men det lyder sgu lidt for besværligt i længden til mig det der:)Tror jeg vil holde mig til mine forskellige blyanter istedet;)Men fedt at du prøver ting af så man kan blive inspireret!Hov det passer ikke helt jeg kun har blyanter – har en Gosh Extreme Art Eyeliner, der er supernem at bruge- og MEGET vandfast (den kan faktisk være lidt svær at få af igen:)) Men det var bare et lille tip…Sara Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sara Kristine,Hehe, jeg tror nu ikke, at man skal rende ud og købe alt, hvad jeg omtaler sådan lige med det samme…Kaster min kærlighed over mange ting, så det ville være rimeligt ruinerende i længden ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg har også de samme problem ?, der kommer bare ikkke nok ud af den.men elsker den stadigvæk selv om det er meget besværligt q:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Rart at høre, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med, at der ikke kommer nok ud…Jeg er så bare af den overbevisning, at hvis det er besværligt, så gider jeg ikke…Men beundrer at du stadig kan lide den trods dens mangler :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristine

  Jow jow, alt med måde jo! Nu var det kun lige eyelineren jeg talte om:)Ellers ja, så ville jeg nok blive ruineret;)SK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telegraph giver gode råd til læderbukser