Garderobe-gengangere

Rachel McAdams med sorte læber

Jeg har altid kategoriseret Rachel McAdams som værende en “american sweetheart”. Jeg eeeeeelsker “The Notebook”, måske er det derfor?

I New York Times’ T Magazine viser hun dog et look, der er helt modsat min opfattelse af hende – et goth-glam-look, iført Balmain, Lanvin, Versace og Alberta Ferretti og sort læbestift.

Jeg synes faktisk, hun kan pull it off med de mørke læber og goth-glam-stilen…Hvad synes I?Se hvilket tøj hun har på, på hvilket billede her.

(billeder fra the Fashion Spot)

6 kommentarer

 • Via

  det klæder hende faktisk meget bedre end hvad man lige skulle tro, hun kan sagtens bærer det efter min mening.og du kan også tro jeg fik set Vild med Dans:o) så du er ikke alene, smilera little note from Via, hey.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej via,Jeps, blev lidt overrasket, da jeg så denne editorial med Rachel McAdams. Og godt at høre, at jeg ikke er ene om at være “Vild med dans” ;)Go’ weekend /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gud hvor er Rachel McAdams egentligt smuk! :)det klæder hende godt med sort læbestift, lige som det gjorde til dig maria :)kram Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes også, at Rachel McAdams er rigtig flot. Har du set “The Notebook”? Der er hun også rigtig smuk.Jeg havde så ikke sort læbestift på, men mørkerød – tør ikke hoppe ud i en sort. Men tak for de søde ord alligevel – det er ikke hver dag, man bliver sammenlignet med Rachel McAdams – sådan da…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin/Henning

  Jag tycker hon ser helt fantastisk ut! Svart läppstift är ju bara för hett!! 🙂 Dessutom tycker jag hon ser grymt cool ut i den där rockabillyfrillan. (hoppas du förstår svenska ;)) Ha det bra. Kolla gärna in min blogg. //E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej elin/henning,Jo, jeg forstår da en smule svensk 🙂 Det går lidt nemmere på skrift, end når I taler – der har jeg lidt svært ved at følge med ;)Jeg er også helt tosset med hendes frisure – den er cool!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garderobe-gengangere