Skønhedsweekend: Lubu Heels

Søndagssang: The Engine Room – A Perfect Lie

I skønhedsweekendens tegn bliver denne uges sønddagssang The Engine Room med “A Perfect Lie”. Nogle af jer kender måske sangen fra Nip/Tuck.

Jeg ville nok ikke ty til plastikkirurgi, men jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg bruger make-up for at fremhæve mine pæne træk og gemme mine mindre pæne væk…Det må på en eller anden led også være “a perfect lie”…

Hvad hører I denne søndag?

7 kommentarer

 • Anonymous

  Lige nu, denne søndag hører jeg jaConfetti :)og jeg også bare lige sige at jeg nu har fulgt med i din blog i et pat måneder! den er virkelig god! Jeg tjekker den nærmest hver dag, for at se om der kommet nye indlæg 😀 og det er der jo nærmest altid!-tak for god underholdning :)Kram fra Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige nu, denne søndag hører jeg jaConfetti :)og jeg også bare lige sige at jeg nu har fulgt med i din blog i et pat måneder! den er virkelig god! Jeg tjekker den nærmest hver dag, for at se om der kommet nye indlæg 😀 og det er der jo nærmest altid!-tak for god underholdning :)Kram fra Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for din søde kommentar :)Og ja, jeg forsøger at poste max en gang om dagen…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Hmm. Jeg har en slem tømmermandssøndag, som slet slet ikke er skønhedsfyldt, men alligevel begyndte solen at skinne da en gammel ven jeg ikke har set i 6 måneder kom forbi til en kop urte-te og noget the knife. Så min søndagssang må blive “rock classics” med the Knife. ikke dumt på en lazy sunday. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder som den perfekt søndag, hvis du spørger mig :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cloé

  noget af mit yndlings soendags musik er helt klart dawn landes, hun er saa cute!her er et link til hendes cover af young folks, som jeg faktisk naesten synes er bedre end originalen; http://www.youtube.com/watch?v=Uh_8j8k39y0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  cloé: Tusind tak for link 🙂 Jeg er vild med bluegrass-covers af populære hits!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsweekend: Lubu Heels