OL VII

Søndagssang: The Killers – All These Things That I Have Done

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hw2vBYBE24Y&hl=en&fs=1]
Denne sang viser virkelig, hvor ørehænger-forstærkende reklamer kan være. Hvor mange gange har vi ikke rendt rundt og nynnet en eller anden sang, fordi vi hørte den i en reklame? Hele ugen har jeg gået rund og nynnet: I got soul, but I’m not a soldier…I got soul, but I’m not at soldier…

Til tider kan det være lidt irriterende, men denne gang gør det ikke noget, for jeg er tosset med denne sang – men det var jeg jo også lang tid før Nike begyndte at tæppebombe os med deres reklame…

Hvilken sang har sat sig fast i jeres hoved denne søndag?

5 kommentarer

 • Hende der Astrid.

  The Killers er bare låååve! Den er yndlings, den sang.Lige pt er det New Order’s “Krafty”, der bliver spillet konstant :)Kh Astrid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Tak, fordi du skrev det indlæg, så jeg kunne finde ud af, hvilken sang det var! Og nu ville jeg så gerne skrive den sang, jeg har haft på hjernen i de sidste par dage, men ja. Nu er den forsvundet, og jeg kan ikke huske, hvilken det var. :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ hender der astrid: Jeps, jeg elsker, elsker også The Killers! Netop denne sang er helt klart en af mine favoritter fra deres hånd.@ iben: Det var da så lidt 🙂 Jeg synes faktisk ikke, der er noget så irriterende som ikke at vide, hvilken sang det er, man har fået på hjernen ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har nu gået og sunget den selvsamme sang i omtrendt en uge nu. Og så sent som i går blev min veninde så træt af at høre mig både nynne og synge den, at hun gjorde mig opmærksom på at jeg altså nu måtte se at få en anden sang “i hovedet”! :o)Sjovt nok havde jeg ikke lige selv lagt mærke til at det hele tiden var den samme sang – tja, sådan kan det jo gå når man pludselig bliver opslugt af noget. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe – det er helt vildt, hvordan sådan en sang kan sætte sig fast…Jeg smånynner den stadig!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OL VII