Blomster aw08

Skønhed aw08: Mørke læber

Jeg har før proklameret, at jeg ikke ved meget om dullegrej, og bloggen bliver nok aldrig tung af skønheds-indlæg. Men fordi jeg ikke ved så meget, så er det jo en oplagt mulighed for at lære noget…

Denne weekend bliver derfor dedikereret til næste sæsons skønheds-tendenser, jeg vil selvfølgelig ikke udelukke, at andre posts sniger sig ind, men jeg har i hvert fald forberedt nogle indlæg om hår og make-up.

Hvis der er noget, jeg har nogenlunde styr på, så er det læbestift og lipgloss. Jeg har en forkærlighed for rød læbestift og pink lipgloss, men til aw08 skal der ske noget nyt! I’m going black – eller i hvert fald dark…

Yves Saint Laurent
viste et…interssant look med skinnende sort læbestift og sorte grydehårsklippede parykker. Nu tænker I sikkert: Sort læbestift – det er sgu lidt for goth, Maria! Til det, mine damer (og de eventuelle herrer), har jeg to ord: Black Satin. Jeg er sikker på, at rigtig mange tænkte, at sort neglelak var alt for goth – men altså når Chanel lancerer farven, så er det jo knap så goth. Ifølge min yndlings skønhedsblog, Blogdorf Goodman, lancerer Lancôme en sort lipgloss, så måske sorte læber er på vej fra at være goth til high-fashion?
Men nu er der jo stor forskel på at bære sort på neglene og på læberne. Det er mere in your face, bogstaveligt talt. Så sort er måske lidt for ekstremt for mig, men en fin mørkerød læbestift tror jeg godt kunne snige sig ind i min make-up-pung.

At kombinere en mørkerød læbestift med gul øjenskygge virker til at være populært. Jeg tror dog højst sandsynligt, at jeg vil ligne én, der har fået bank…
Jeg vil gerne have en rød-lilla læbestift. Især den hos Chloé er fin.

En mørkerød læbestift med mere brun i er også en mulighed, hvis man ikke er til kølige nuancer…

Et hurtigt stop i Mac-standen i Fields i mandags fik mig til at falde for farven Media. En fin rød-lilla, mat læbestift. Jeg fik ikke prøvet den på læberne, men det må gøres i nærmeste fremtid. Er man til endnu mere lilla, så har Mac også farven Cyber, som Susie_bubble tog i sin jagt efter en mørkerød læbestift.
Igen ifølge min ultimate skønhedsblog, så lancerer Mac også en “Cult of Cherry”-kollektion, hvor der ser ud til at være den fineste mørkerøde læbestift. Den skal også tjekkes ud til september.

Og så det uundgåelige spørgsmål, der kommer i forbindelse med min trend-posts: Kommer I til at kysse aw08 i møde med mørke læber?

(billeder fra style.com og maccosmetics.co.uk)

6 kommentarer

 • Heidi

  nej jeg har rimelige fyldige læber og meget røde så bruger ikke læbestift og ejer faktisk kun 1 som aldrig rigtig er levet brugt. men lipgloss er en anden sag jeg har lige købt en ny fra Gosh som jeg egentlig skulle have postet men det har jeg glemt det må jeg hellere gøre senere i dag for den er så god og bruger den hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg har også selv ret fyldige læber, men er stadig glad for læbestift – men det er nok fordi, mine læber er ret blege…Glæder mig til at se din lipgloss. Det er altid skønt at finde én man er glad for :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I heart milk

  Jeg ville ønske at mit hår ikke var så curly/ wavey, for så ville jeg heeelt sikkert have Yves Saint Laurent hair cuttet. Jeg glæder mig pt. også meget til at “cult of cherry” kommer på gaden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg overvejede engang at få grydehår, men jeg er en kylling rent frisuremæssigt, så den idé droppede jeg hurtigt…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hmmm, havde godt hørt rygterne om de sorte læber, og DET er nok ikke lige mig. Jeg har til gengæld adskillige mørke læbestifter – sådan nærmest lilla/mørkerøde i det – men jeg ved ikke, om jeg kaster mig ud i dem. Jeg føler altid, mine læber kommer gående med mig, når jeg har dem på – og så er der faren for læbestift på tænderne, den er meget større, når der er tale om SÅ skrap en farve.Sort lipgloss lyder til gengæld… interessant. Er meget spændt på at se, hvordan DET ser ud.MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Uh ja, læbestift på tænderne er aldrig godt. Så er det om at have nogle ærlige veninder og et lommespejl med ;)Er også spændt på at se den sorte lipgloss…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster aw08