Strømpebukser aw08

min samling af farvede og mønstrede strømpebukser er slet ikke blevet luftet hele foråret og sommeren…Jeg ved ikke, mit humør er bare ikke til det?!

Denne sæson er jeg faldet for Chanels fine strømpebukser, der er helt sorte bagpå og så enten nude eller blonder foran – og så er der et fint lille logo, der pynter på anklen.
Chanels strømpebukser er en smule quirky, men stadig sofistikerede synes jeg. Men ser man på andre catwalks, så er de gået fuldstændig crazy med blomster, flamingoer, stjerner og farver. Især Tsumori Chisatos farvegraduerede tights (som vi også så hos Christian Lacroix’ Haute Couture Show forår 2008) er SÅ fine, jeg synes, at peach/lyseblå-versionen er yummy, yummy (men måske ikke vildt wearable…)


(billeder fra style.com og elle.com)

2 kommentarer

  • Signe

    Fantastisk indlæg (igen) Maria. Kender du det, når det pludselig går op for en, at der er en del af garderoben, man simpelthen har glemt, at man kunne fornye? Jeg ejer kun sorte, brune og grå strømpebukser i halvsløj kvalitet, og enten transparente eller hmm??…det modsatte. Men jeg skal da helt klart ud og sondere en hel nye shoppe-mark: Strømpebukserne. Jeg er vild med Just Cavalli´erne øverst, Anna Sui i tredje række og de colour-gradede fra Chisato. Fantastisk inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, for mig gælder det ikke om at fornye på strømpebukse-fronten – det gælder vist bare om at bruge dem 🙂 Men synes godt nok, det er svært…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ElleUK Accessories Report III