Vero Moda vindues-shopping - og også en smule rigtig shopping

Stropløse kjoler aw08

Her i weekenden læste jeg hos Kingdom of Style en lettere forstyrrende historie om, at nogle amerikanske kvinder gav 30.000 kroner for en skulder/arm-fedtsugning. Det er angiveligt Keira Knightleys spinkle skuldre, de amerikanske kvinder eftertragter og efterligner.

Endnu mere forstyrrende var det, at jeg netop var færdig med at gemme alle billederne til et indlæg om sæsonens stropløse kjoler! Jeg synes skuldre er noget af det mest sexede på en kvindekrop, og ligesom Queen Marie synes jeg, at de er flotte uanset en kvindes alder og størrelse. Måske er det fordi, jeg ikke selv kan fremvise den mest imponerende kavalergang, og at jeg ikke har meterlange ben, at skuldre er en mulighed for mig (når de en dag holder op med at skalle!). Lidt shimmer på til fest – and I’m good to go!

Selvom den asymmetriske trend fortsætter ind i den næste sæson, så er min interesse denne sæson faldet på den mere klassiske stropløse cocktailkjole. Alle disse kjoler ville være perfekte til vinterens mange fester.


(billeder fra style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vero Moda vindues-shopping - og også en smule rigtig shopping