Dagens outfit: Another day at the office

Studenterrabat hos American Apparel

Efter at have sovet længe om morgenen i flere uger, så er det tid til at stå ualmindeligt tidligt op igen – og så lurer morgenskræk nummer et: Garderobekrise (skarpt efterfulgt af bad hair day). Jeg taler selvfølgelig om studiestart, hvor der især bliver lagt kræfter og tanker i første-dag-tilbage-outfittet (eller var det kun mig?). Man vil jo gerne udstråle: Se hvor solbrændt og sommerlaber jeg ser ud, plus at outfittet gerne skal fortælle, hvad man har lavet: Den nye kjole fra Roskilde, armbåndet fra Spanien og what-not.

American Apparel
hjælper os lidt på vej og afværger garderobekrisen ved at tilbyde deres karakteristiske basic pieces blandet med deres mere outrerede design. Fra den 6. august til den 2. september får studerende med gyldigt studiekort 15 procent rabat. Alt, hvad man skal gøre, er at udfylde skemaet og så ellers shoppe løs med den kode, man får tilsendt.

(billede fra American Apparel)

3 kommentarer

 • Sophie

  Jeg har godt nok oss tænkt meget på Tilbage til skole outfit…Jeg starter på gymnasie, så det er helt nye mennesker og man vil jo gerne gøre et godt førstehåndsindtryk….og så er der lige den lille ting, at 3.g’ere har den tradition at kaste vand på 1.g’erene…så skal man så oss lige finde noget der ikke bliver gennemsigtigt når det bliver vådt…Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg har godt nok oss tænkt meget på Tilbage til skole outfit…Jeg starter på gymnasie, så det er helt nye mennesker og man vil jo gerne gøre et godt førstehåndsindtryk….og så er der lige den lille ting, at 3.g’ere har den tradition at kaste vand på 1.g’erene…så skal man så oss lige finde noget der ikke bliver gennemsigtigt når det bliver vådt…Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Uh, hvor spændende! Ja, der er mange ting at tage hensyn til (jeg havde ikke lige tænkt på den med våd/gennemsigtig-faktoren…). På mit gymnasium plejede vi at smide pyllerne (det er hvad 1.g’erne blev kaldt på mit gym)i springvandet, men det blev hurtigt forbudt og straffen var udvisning…så måske er det derfor, jeg ikke kom på det ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Another day at the office