US Open

Telegraph giver gode råd til læderbukser

TIPS FOR STRIDING OUT IN LEATHER

• Unless you’re a biker, never ever do double leather (trousers and jacket).
• Don’t wear leather trousers in any colour but black. You don’t have to stick to black tops and shoes, though, so try tan, grey, or navy. Unless you have the skin tone of Agyness Deyn, don’t team leathers with white or red.

• Consider your reference: is it the ultimate rock chick Alison Mosshart from the Kills, or good-girl-gone-bad Sandy from Grease? Just make sure you give Madame Whiplash a wide berth.
• Keep a balance between hard and soft, boyish and girly. At last year’s Met Ball, Kate Moss softened her leather trousers and mannish jacket with a soft camisole.
• Beware the absence of pockets on leggings, which can lead to an unflattering expanse of shiny bum. Choose skinny pairs like Christopher Kane’s, which have carefully positioned back pockets to avoid this.
• Vegans needn’t miss out. Notify (£290; theshopatbluebird.com), Goldsign (£1,200; at Harvey Nichols; 020 7235 5000) and Guess (£110; guess.com) have all done “pleather” leather-effect jeans.

Jeg kunne ikke lade være med at more mig en smule over Telegraph’s artikel om denne sæsons læderbukser. Artiklen er velskrevet med et glimt i øjet og kommer fint rundt om emnet, selvom jeg lidt synes, at den påpeger det åbenlyse – men måske er det kun åbenlyst for mig? Men jeg synes dog, at stylingen af skribenten er ALL WRONG. Det er lidt et hak i troværdigheden, når man prøver at gøre sig klog på læderbukser, og så styler man dem helt forkert…Men det er jo bare min mening…

Læs artiklen her…og fortæl mig, hvad I synes.

(billeder fra style.com)

6 kommentarer

 • Anonymous

  Mmhh, ved ikke rigtigt hvad jeg skal mene. Men leggings med lommer?Personligt er jeg helt uenig i påstanden om, at læderbukser SKAL være sorte. Og endelig, læderbukser uden høje hæle er no-no.L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den med lommerne kan jeg heller ikke rigtig følge…I bukser skal der være lommer, synes jeg. Men med leggings ville jeg nok bare sørge for at dække numsen med en lang top eller en kjole…Og jeg synes nu godt, man kan have flade bukser på…Et af mine yndlingslook med læderbukser er med flade sko…Men sådan er det jo med mode – hver sin smag! Og gud ske lov for det :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Enig. Hvad med drengene, skal de også i læderbukser til vinter?L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hmm, det må jeg indrømme, at jeg ikke har nogen anelse om…Ved ikke så meget om herremode – desværre!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  må jeg liige komme med en lille kommentar mere? Når det nu åbenbart skal være smart med læderbukser til vinter, hvorfor er der så ikke nogen henvisninger til den ukronede konge (dronning?) over stramme læderbukser/leggings (og tilmed rimelig cool styling), http://www.jitrois.com?Flade sko? ok. Men hvad med os der ikke er to meter og har tændstiktynde bimser?Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Selvfølgelig må du komme med en kommentar mere 🙂 Og tak for linket – kendte faktisk ikke til det mærke! Det er derfor det er fedt, at I læsere gider at lægge kommentarer – jeg bliver jo kun klogere af det!Hmmm, jeg har er ikke to meter høj og har tynde ben, men jeg går nu stadig med stramme bukser og flade sko…Det gælder vel bare om, at have det på, man selv har det godt i, og så være ligeglad med, hvad andre tænker…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

US Open