Skønhedssweekend: Lidt mere farve

Veste fra Vila

I dag stoppede min kollega forbi mit skrivebord for at vise mig ALT for damerne, der udkommer på torsdag. Mere specifikt ville hun vise mig et bestemt stykke tøj, som man kan finde i bladet.

Jeg var til TV3s pressevisning i torsdags med ovennævnte kollega, og mens vi stod og nød den efterfølgende kage- og isspisning (yummy, yummy!), stod vi og beundrede Mira Wantings quiltede lædervest fra Nué Notes. Vi var dog begge enige om, at 1800 kroner var for meget for os dødelige. Jeg beklagede så, at jeg var gået glip af Saint Tropez’ billigere alternativ, omend det ikke var rigtigt læder.

Og så tilbage til omtalte beklædningsstykke i ALT for damerne. Det var nemlig en quiltet lædervest fra VILA. Den koster 500 kroner, og så vidt jeg kan tyde på mini-billederne på hjemmesiden, så er den i ægte læder. Den ser lidt stor ud på billedet på hjemmesiden, men i ALT for damerne så den nu meget laber ud! Jeg har ikke fået mit eksemplar af ALT endnu, så I må nøjes med mini-billederne fra hjemmesiden.

Og nu vi er ved veste fra VILA, hvor cool er den sorte paillet-vest ikke?! Den ville være perfekt til en ganske almindelig hvid tank top.
Må straks på jagt i VILA!

(billeder fra vila.dk)

2 kommentarer

  • Marie Wehnert

    Jeg har længe været på jagt efter den helt fantastiske vest fra Nué Notes .. eller endnu bedre; én der ikke koster 1800,-Jeg googlede mig frem, kom ind på din blog, og dér fandt jeg sørme svaret. Det kom fra Vila.I går tog jeg mig sammen og besøgte Vila i Vimmelskaftet … Og dér hang den så: Den qulitede Skindvest, som absolut er et godt alternativ til Nué og til 499,- i stedet. Jeg købte den i small, da x-smallen var lidt fesen i skindet, men der var stort set heller ikke forskel på størrelserne.Ville bare lige informere dig om, at den nu kan findes i butikkerne, hvis du stadig ikke har glemt den! ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Marie,Supergodt at du fandt et alternativ til den lækre, men dyre vest fra Nué Notes :)Da jeg lavede indlægget var vesten fra Vila ikke i forretningen endnu, og jeg var lidt for utålmodig til at vente til oktober, så jeg købte en vest i fake læder fra Only til 200 kroner, og den er jeg superglad for :)Go’ weekend/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedssweekend: Lidt mere farve