Søndagssang: Placebo - Black-eyed

Weekend window-shopping

Så min første weekend i Kbh har været stille og rolig. Af uransagelige grunde får jeg først løn den 6. så indtil videre må jeg holde mig i skindet med hensyn til shopping og andre udskejelser. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at snige mig en tur til Fisketorvet lørdag og strøget søndag. For lidt nødvendigheder skulle erhverves: Kalender, Kraks Minikort over København (så nu kan jeg finde nogenlunde rundt) og en fødselsgave til en veninde.

Der blev knipset mere, end der blev købt. Langtidslæsere ved nok, at min yndlingsfarvekombo rent tøjmæssigt er navy og sort. Derfor faldt jeg straks for denne fine cardigan fra H&M Divided (Fisketorvet). Den er supersød med guldknapper (som dog føles noget billige, men til 179 kroner kan man vel heller ikke få det hele!). Den fås også i grå.
Zara på strøget kunne byde på disse skønheder (som jeg allerede har savlet over henne hos Clamour for Glamour og Runway Today). Jeg er helt tosset med de flettede detaljer.
Jeg fik spottet rigtig mange Balmain-inspirerede ting hos Zara. Blandt andet disse frynsede ankelstøvler med hæl.
Zara’s vinduesudstilling var også ret Balmain-ish. “Læder”bukserne koster 330 kroner, men så er kvaliteten også derefter. De ternede bukser minder mig om dem, Freja Beha viste på Balmain’s catwalk.
Det er ikke en strøgtur uden Ben & Jerry’s (i hvert fald ifølge mig). I dag blev det til Baked Alaska (min yndlings) og den med mint (kan ikke huske, hvad den hedder). Yummy!

7 kommentarer

 • This World Tonight

  Mint Choc Chunk, min yndlings! mmmm…Var sandalerne der mon i 37? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg så også den cardigan/bluse i h&m og skal lige prøve den en ekstra gang inden jeg beslutter om det er en jeg skal købe…Jeg er helt sikker mest til den sort & navy, da jeg ikke helt kan lide den brune farve på den anden…Hvis den havde været helt sort havde jeg været sikker (Hvorfor kan jeg så godt lide helt sort?)Hvor er de første sko fede! Det er ikke ret tit jeg siger det om sko med hæle (Mest fordi jeg er ude af stand til at gå i dem 🙂 ), men de her er VIRKELIG pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ this world tonight: Nå, det var det, den hed – tak for det :DJo, de var der i en str. 37. Der var faktisk en hel del, der på glashylden over for kassen.@ sophie: Jeps, navy/sort er helt klart den pæneste…Hvis den var i helt sort, ville det nok ikke være så meget for mig (har allerede ALT for mange sorte cardis) – det er netop farvekobien, jeg faldt for…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er simpelthen nødt til at spørge hvor man kan købe Ben & Jerry's på strøget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ben & Jerry's har en forretning i den ende af Strøget, der ligger ud mod Kgs. Nytorv. Der plejer også at stå en vogn ved Amagertorv tæt på den store H&M…Københavnere – correct me if I'm wrong…er endnu ikke helt sted/navnekendt ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fedt med et windowshopping-indlæg på bloggen! Det er underholdende at se, man ikke er alene om at foretage en million indkøb – i tankerne! :-)Og ja, de Zara-sandaler er for skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er glad for, at du kan li' indlægget :)Jeg synes, det var lidt mærkeligt sådan at hive kameraet frem midt i Zara, men det kom jeg nu hurtigt over – folk kan bare tænke deres ;)Og nej, du er ikke den eneste, der vinduesshopper! Det er jo det eneste, man kan underholde sig med, når man ikke har penge (bortset fra udgiften til Ben & Jerry's)./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Placebo - Black-eyed