Søndagssang: Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend

Alexa elsker mode, mode elsker Alexa – og JEG elsker Alexa!

Vi fik coveret den anden dag, og nu har brugeren discothequechic fra the Fashion Spot været så sød at scanne hele artiklen til os Alexa-besatte fans! Anledningen til Alexas cover er, at London Fashion Week er rundt om hjørnet, og ELLE UK har derfor lavet en “London-issue”. Desuden er Alexa den 5.oktober aktuel med programmet Frock Me (kun i England dog – øv!), hvor hun er medvært med designeren Henry Holland. Det er da også ham, der interviewer hende i artiklen.

Alexa er klædt i Chanel gennem billederne i artiklen, måske ikke sådan vi er vant til at se hende, men jeg synes, hun ser fab ud!

“Alexa Chung just really, truly loves fashion, and fashion loves her right back.” – ELLE UK om Alexa Chung.
“Dress like a pilgrim on the outside and a whore underneath” – Alexa synes, at det er mere sexet ikke at afsløre for meget hud og så have sexet undertøj indenunder.
“When ELLE decided to put me on the cover of their magazine! This is a great seal of approval.” – Alexa om hvornår det gik op for hende, at hun er et stilikon.
“That it changes. And that it’s fun. It’s just dress-up for adults” – Alexa om hvorfor hun elsker mode.

Alexa fortæller desuden, at hun efter sin tv-karriere gerne vil være fotograf og skuespiller. Hvis nogen tilbød hende at designe en tøj-linje, ville hun heller ikke sige nej. Man må sige, at mulighederne står åbne for Alexa. Lucky girl!

Man kan så enten hade eller elske hende, fordi hun vil (kan) det hele. Jeg må indrømme, at jeg tilhører den sidstnævnte gruppe.

Læs hele artiklen her.

(billeder fra the Fashion Spot – scannet af discotheque chic – giv hende karma, hvis I er medlemmer :P)

6 kommentarer

 • margrethe

  Hej har du fået min mail med twilight sagaen? PS filmen udkommer 6.feb 08 i DK. Skal vi se den sammen til den tid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej søs,Har fået mailen (tjekker ikke min studiemail så tit :S)- 1000 tak!Øv, er det først den 6.februar (det må være 09, du mener)? Men vi kan godt se den sammen så – hvis du kan holde al min savlen og cheesy-hvin ud ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Maria.Tjekker din blog så ofte- love it:O) Så du har hjulpet Pernille f med at ligge hendes baggrund ind.. Kan du fortælle mig hvordan man gør- eller gøre det??På forhånd tak..:// Camilla S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Camilla,Du kan finde en guide her, det er den, jeg selv har brugt :)Hvis du stadig har problemer kan du smide en mail på chairfan@ofir.dk/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oldoldfashioned

  alexa er så hyggelig, disse bildene er vakre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeps, jeg synes også billederne er rigtig flotte :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend